Mads Keldung er køkkenchef hos Havnens Gourmet. Han beretter om en branche i knæ, som savner klarhed fra myndighederne. Og så har han meget lidt tilovers for de mennesker, som blæser på reglerne.
Copy link address
Kristian Isaksen kris@fynskemedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Normalt kan halvanden hundrede mennesker sagtens puttes ind i dette lokale, men for tiden må der maksimalt være 10. Sådanne selskaber findes ikke, så der er kun liv i festsalen, når Mads Keldung kigger bedrøvet ind i et rum, der er skabt til liv, men som for tiden er tyst. Foto: Kristian Isaksen -
Der bliver ryddet op efter dagens frokost-kreering. Normalt ville der være gang i køkkenet i mange timer endnu. Foto: Kristian Isaksen -
Køkkenchefen beretter, at vilkårene er hårde, men at han og resten af personalet nok skal klare sig igennem. Der er ikke blevet fyret endnu. Foto: Kristian Isaksen -
Her plejer gæsterne at blive hilst velkommen. Nu står der ikke noget. Foto: Kristian Isaksen -
Frokostordningen har reddet Havnens Gourmet. Foto: Kristian Isaksen