Annonce
Dalum Hjallese Avis

Hjallese-piger fejrede fødselsdag

B1913-pigerne kommer primært fra Hjallese og Højby. Foto: B 1913
Annonce

Hjallese/Højby: Søndag den 11. august var dagen hvor B1913 fejrede 2 året for genopstandelse af pigefodbolden i klubben. Det er nemlig 2 år siden at klubben igen fik et pigehold i børnerækkerne. Holdet består af piger fra Hjallese og Højby i alderen 7-8 år, og derfor havde man inviteret piger fra hele landet i alderen 7-9 år til fødselsdags-fodboldstævne.

Alt i alt havde 13 hold taget imod invitationen, så man havde glæden af 100 boldglade gæster på dagen. Gæster der kom fra nær og fjern, blandt andet Vejlby-Riskov(VRI), Dybbøl(IU), Greve og Hareskoven ved København, og selvfølgelig var der også besøg fra flere fynske klubber, hvor blandt andet de seje piger fra Haarby tog kampen op med deres hold bestående af nybegyndere i 7 års alderen.

Selvom der var inviteret til fødselsdag var vejret ikke helt i fødselsdagshumør. Det blæste godt til hele dagen og det var en klar fordel at have medvind i de 78 kampe der blev spillet. Pigerne kæmpede sig godt igennem og på trods af at de blev godt gennemblæst, var der en rigtig god stemning på banerne både blandt spillerne, og også hos tilskuere og damerne fra B1913´s Fynsserie hold, der på flotteste vis bakkede op om børnearrangementet ved at møde op og dømme kampene, til stor fornøjelse blandt de deltagende piger, der fik mulighed for at småhygge med nogle "store piger" som også spiller fodbold.

For at have plads til alle pigerne og de mange kampe der skulle spilles, var klubbens 5-mands baner blevet flyttet og der var helt ekstraordinært blevet kridtet op på opvisningsbane 2, hvor der også var lavet en lille bod og sørget for grillede pølser, til stor fornøjelse for de medrejsende forældre, der kunne handle kaffe, mad og andre drikkevarer, hvilket man ikke normalt kan til pigefodbold.

Fødselsdagen blev markeret ved at klubben havde sørget for noget ekstra særligt, som man normalt ikke ser til fodboldstævner. Der var blevet bagt 100 kanelsnegle, så at alle piger kunne få en stykke "fødselsdagskage". Derudover var der indkøbt frugt og juice til alle pigerne, og for at alle skulle gå hjem som glade "fødselsdags-vindere" var der medaljer til alle pigerne og pokaler til de hold der klarede det lidt ekstra godt på dagen, og endte på de 3 bedste pladser i de to rækker.

Stævnet blev holdt tæt ved universitetet. Foto: B 1913
Der var udover fodbolden tid til hygge. Foto: B 1913
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce