Annonce
Dalum Hjallese Avis

Kan du læse det her?: Synoptik giver gratis synsprøve og forbedrer ghanesernes livsvilkår

Synoptik drager hvert år til Ghana for at uddele aflagte danske briller til lokalbefolkningen. Foto: Synoptik
Annonce

Dalum: Siden 2007 har Synoptiks kunder doneret tusindvis af aflagte briller til Ghanas lokalbefolkning. Hver eneste brille gør en stor forskel i Ghana for en person med nedsat syn. I uge 41 sender Synoptik for 12. år i træk et hold medarbejdere afsted til Ghana for at hjælpe med at dele danskernes briller ud til de lokale.

I anledning af Verdens Synsdag den 10. oktober sætter Synoptik fokus på danskernes øjensundhed. Optikerkæden tilbyder nemlig en gratis Udvidet Synsprøve, hvis du donerer et par brugte briller eller solbriller til Synoptik på på Dalumvej. Dermed kan du både gøre en stor forskel og samtidig få tjekket dit syn.

Hvert eneste af de sæt briller, som bliver doneret til Synoptik og sendt til Ghana, er med til at gøre en stor forskel og kan ændre en anden persons liv til det bedre. Et godt syn er vigtigt for et godt liv, så hvis nogen i by har et par briller liggende derhjemme, som de ikke længere bruger, så opfordrer medarbejderne i Synoptik alle til at donere dem til et menneske i Ghana.

Når danskernes aflagte briller og solbriller afleveres i butikken, bliver styrken målt, brillerne renset, stængerne strammet, og så er de klar til igen at gøre gavn for et andet menneske.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce