Annonce
Dalum Hjallese Avis

Kirppu slog dørene op i den gamle Fakta: 2000 besøgende var med til åbningsfesten

Flere end 2.000 gæster besøgte Kirppu, da de i påsken åbnede i Dalumcentret – og her en uge efter åbningen er der kun fire ledige stande tilbage ud af de 300, som er indrettet i den tidligere fakta-butik i Dalumcentret. Foto: Kirppu
Annonce

Dalum: I påsken fik den gamle Fakta i Dalum nyt liv, da Kirppu slog dørene op til kædens 12. loppesupermarked i Danmark. Håndværkere havde op til åbningen arbejdet på højtryk for at gøre den 1.000 m2 store butik klar til de 300 stande, som fremover vil være fyldt med fynske loppefund.

Kvickly, der er nabo i Dalumcentret, leverede brunsviger til kaffen, og Albani sørgede for fadøl til de 2.000 gæster, der mødte frem på åbningsdagen. Nogle for at sælge fra deres stand, andre for at finde et godt loppefund.

Og det lader til, at Kirppu har fundet en plads på det fynske marked for loppefund. For blot en uge efter åbningen er der kun fire ledige stande ud af den store bygnings 300 stande.

- Det er helt vildt, så godt vi er blevet modtaget her på Fyn. Vi er rigtig glade for at kunne medvirke til at matche sælgere og købere, så vi udnytter klodens ressourcer bedst muligt i stedet for blot at købe nyt, når vi står og mangler en ting, siger Michelle Grøndal, der er butikschef i den nye Kirppu.

For de, der ikke nåede at leje en stand på åbningsdagen, kan man som opstartstilbud booke en stand til 100 kr. pr. uge til og med den 19. maj 2019. Man kan læse mere på kirppu.dk.

Det er helt vildt, så godt vi er blevet modtaget her på Fyn. Vi er rigtig glade for at kunne medvirke til at matche sælgere og købere, så vi udnytter klodens ressourcer bedst muligt i stedet for blot at købe nyt, når vi står og mangler en ting, siger Michelle Grøndal (tv), der er butikschef i den nye Kirppu. Foto: Kirppu
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce