Annonce
Dalum Hjallese Avis

Marmelade overalt: Hjalleses nyeste park fik et oplagt navn

Det kunne næsten ikke være anderledes, end at parken skulle hedde - Marmeladeparken. Foto: Inge Skovdal
Vi ville gerne have haft billeder med i avisen fra indvielsen af den nye park i Hjallese, men det kunne ikke lade sig gøre inden deadline. Men vi fik navnet mod at love at vente med at bringe det til denne avis' udgivelse. Så værsgo - mere aktuelt bliver det ikke. Velkommen til Marmeladeparken.
Annonce

Hjallese: I dag indvies den nye park i Hjallese. Under indvielsen afsløres også parkens navn, som naboer til parken har kunne komme med input til. Det har mange benyttet sig af. I alt 36 forslag er kommet ind. Forslagene var mangeartede; Marmeladekrukken, Krible-krable-parken, Bjørneparken og Frugtplantagen, men flest har foreslået Marmeladeparken, fordi området med Hindbærvej, Blåbærvej og alle mulige andre tænkelige bær-veje i daglig tale går under navnet –”Marmeladekvarteret”.

Og det er da også det, parken er kommet til at hedde. ”Fordi den ligger lige midt i Marmeladekvarteret, og fordi det lyder hyggeligt!”, som der bl.a. bliver argumentet med i begrundelserne for netop det navn.

Marmeladeparken indvies i dag med deltagelse af ca. 80 børn fra de omkringliggende børnehuse. Der er bl.a. mad over bål og sneglevæddeløb på programmet – børnene skal nemlig tage hul på noget af det, man kan i Marmeladeparken. Man kan få naturen op under neglene, røre ved den, lege med den og smage på den. Og det må man gerne i Marmeladeparken, for det er vigtigt, at børn bruger naturen, udforsker den, leger i den og lærer den at kende og at passe på den. Det skal bl.a. det nye krible-krable-område og bålstedet i Marmeladeparken være med til at danne rammen for.

- Jeg håber, at børnene – og de voksne – vil tage parken til sig og gøre den til deres. Det er vigtigt at have et sted tæt på, hvor man bor, hvor man kan lære om naturen, få fingrene i den og værne om den. Man må gerne tage insekterne op og lege med dem, plukke blomsterne og smage på nødderne – så længe man bare gør det med måde og passer godt på både insekter og ting, opfordrer by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Ja, vi bringer lige billedet igen. Vi ville ønske, vi kunne have børn med, men avisen gik i trykken for 24 timer siden, så vi må nøjes med det, vi er sikre på i artiklen. Foto: Kristian Isaksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

Højbys haller er overbelagte: - Det er jo ikke meningen, at vi skal sende børnene til Rolfsted en kold decemberaften

Annonce