Annonce
Dalum Hjallese Avis

Nu kan du tilmelde dig informationsmøde om de nye boliger på Dalum Papirfabrik: Udlejningen og salget starter snart

Plakat af Papirfabrikken, der står ved boligområdet. Arkivfoto: Martin Kloster
11.- og 12. april er der informationsaftener om de nye boliger på den tidligere Dalum Papirfabrik. Udlejningen af 301 lejligheder starter umiddelbart efter, mens salget af 63 rækkehuse starter i maj.

Dalum: Boligbyggeriet på den tidligere Dalum Papirfabrik er i fuld gang. Og indflytningen i de første af de nye boliger forventes at kunne ske i februar og marts 2023.

Udlejning og salg af de næsten 400 boliger i området startes derfor nu op med to informationsmøder, hvor der er tilmelding.

Det fortæller ejendomsmægler Henrik Christoffersen fra Home Projektsalg Odense City i en pressemeddelelse.

Annonce

Det er MT Højgaard Projektudvikling, der står bag det ambitiøse projekt, mens det er Home Projektsalg Odense City ved Henrik Christoffersen og Martin Larsen, der varetager både salg og udlejning.

Det helt nye bykvarter cirka fire kilometer fra Odenses centrum kommer til at huse boliger til alle generationer og i forskellige størrelser. Det er både som leje- og ejerboliger.

Boligtyper på Dalum Papirfabrik

Der kommer tre forskellige boligtyper:

20 store ejerlejligheder i eksklusiv "new yorker"-stil på mellem 120-200 kvadratmeter.

63 rækkehuse i to etager på mellem 85 og 110 kvadratmeter.

301 lejelejligheder på mellem 48 og 120 kvadratmeter.

Første informationsmøde finder sted 11. april på Dok5000, Havnegade 20 klokken 17-20. Det andet, 12. april, finder sted klokken 17-20 i Finanscentret, Albani Torv. Tilmelding er nødvendig, og det er først til mølle-princippet, der gælder. Man modtager en bekræftelse på mail, oplyses det på www.dalumpapirfabrik.dk.

Se mere på www.dalumpapirfabrik.dk eller Facebook under "Dalum Papirfabrik".

Således kommer der ifølge pressemeddelelsen "63 familievenlige rækkehuse, 20 eksklusive, "new yorker"-inspirerede ejerlejligheder og 301 attraktive, lyse lejligheder".

”Vi starter med to informationsaftener - den 11. og 12. april, som man kan tilmelde sig nu, og så begynder udlejningen af de 301 lejligheder umiddelbart efter,” fortæller Henrik Christoffersen, der sammen med sit team tidligere har stået for salget af bl.a. TBT Tower og boliger i Gartnerbyen i Bolbro.

Du kan tilmelde dig de to informationsmøder på www.dalumpapirfabrik.dk. Ifølge hjemmesiden er det 93 ud af de 301 lejligheder, som der nu åbnes op for omkring udlejning i første omgang.

Salg af rækkehuse i maj

De 301 lejligheder varierer i størrelse og karakter. Der er tale to-værelses lejligheder på 48 kvadratmeter og op til fire-værelses lejligheder på mellem 100- til 120 kvadratmeter.

I maj begynder salget af de 63 familievenlige rækkehuse, og efter sommerferien åbnes der for salget af de 20 eksklusive ejerlejligheder, fortælles det i pressemeddelelsen.

På de to møder vil arkitekt Michael Kruse fra arkitektfirmaet C. F. Møller Architects fortælle om projektet og visionerne bag. Home Projektsalg Odense City ved Henrik Christoffersen og Martin Larsen er også til stede sammen med Danske Bank og MT Højgaard Projektudvikling.

Dalum Papirfabrik startede op tilbage i 1875. Produktionen blev indstillet i slutningen af 2012.

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Line er sprunget ud som bæredygtig blomsterbonde i udkanten af Odense: - Jeg havde egentlig forestillet mig, at folk ville synes, jeg var småtosset

Annonce
Dalum Hjallese Avis

En tatovering hjalp Maria til at bearbejde sorgen over sin dødfødte datter: - Lige så snart, jeg kan mærke nålen på min krop, løser det op for noget

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Søren her er en af mændene bag syv nye infotavler i lille landsby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

Nyt stort byggemarked åbner snart i Odense

Dalum Hjallese Avis

600 var til infomøde om stort boligbyggeri på Dalum Papirfabrik: Nu melder mægleren om pæn interesse for både at leje og købe

Dalum Hjallese Avis

Odense Zoo har mistet en legende: Verdens ældste pingvin er død - men gode, gamle Olde bliver hængende i haven

Dalum Hjallese Avis

Her bliver man aldrig for gammel til at lære at lave et rullefald: Kampkunst-forening har startet seniorhold - alderspræsidenten er 89 år

Dalum Hjallese Avis

Billetsalget til årets H.C. Andersen Festspil er begyndt

Dalum Hjallese Avis

Startdato for Odenses nye busnet er fundet: Nogle ruter tyvstarter og nedlægges før alle andre

Annonce