Annonce
Dalum Hjallese Avis

Odin sender fem hockey-damer til EM

Delegationen, der drager af sted fra Odin er fra venstre til højre: Marie Schäfer, Maria Rosenly, Iben Jensen, Katrine Dunham og Andrea Wårsøe. Foto: Andrea Wårsøe
Annonce

Hjallese: Fem damespillere fra Hockeyklubben Odin i Odense er netop blevet udtaget til det danske damelandshold i fieldhockey. Om knap tre uger skal det danske damelandshold til EM i Bratislava, Slovakiet, hvor de fem damespillere fra Odin får lov til at repræsentere de rød/hvide farver.

I weekenden var de fem spillere afsted med damelandsholdet til træningsturnering ved Mason Cup i København, hvor de bl.a. mødte det stærke tyske klubhold Club zur Vahr.

Damelandsholdet endte med at være det hold, der lukkede færrest mål ind ved turneringen, hvilket bl.a. de fire forsvarsspillere Katrine Dunham, Marie Schäfer, Iben Jensen og Andrea Wårsøe fra Odense var med til at sikre.

Til turneringen fik landsholdet prøvet en masse opspilsvariationer, systemer og hjørnekombinationer af og er nu klar til at spille mod bl.a. Finland, Spanien og Irland d. 24.-26. januar i Bratislava. Weekenden inden kan Hockeyklubben Odin desuden sende tre herrespillere, Axel Højlund, Christian Møller og Thor Giessing, afsted med herrelandsholdet til EM.

Iben Jensen fyrer kanonen af. Foto: Andrea Wårsøe
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce