Annonce
Dalum Hjallese Avis

Rekord år: SKFIF drenge tjente 6.650 kr. på juletræsindsamling

Drenge fra Skt. Klemens Fangel IF indsamlede juletræer. Privatfoto
Drenge fra Skt. Klemens Fangel IF ungdomsafdeling samlede 266 juletræer ind, hvilket indbragte 6.650 kr. til klubkassen.

I tre år har ungdomsafdelingen i Skt. Klemens Fangel IF tjent penge ind til klubkassen ved at indsamle juletræer efter jul hos byens borgere. Dette var også tilfældet i år, hvor indsamlingen fandt sted den 9. januar.

Det blev et rekord år med 266 indsamlede træer. Prisen for at få afhentet sit juletræ er 25 kr. Så da regnskabet var gjort op, var det et rekordår med 6.650 indtjente kroner.

Reklame for juletræsindsamling 2021. Privatfoto

Syv biler med trailere var klar til dagen samt en masse drenge fra SKFIF. Indsamlingen tog 3,5 time.

Annonce

Normalt mødes drengene efter indsamlingen til lidt fælles hygge og boldspil i hallen, men på grund af forsamlingsforbuddet kunne drengene ikke være i hallen bagefter og hygge. Så i år var der et par hjælpsomme mødre, som havde lavet friskbagte boller. Hver dreng fik en pose med seks boller samt en liter cacao med hjem. Drengene kunne derfor i år sidder derhjemme og få varmen samt nyde nogle lækre boller og en kop varm cacao.


Drengene har efterfølgende fået mange tilkendegivelser på, at det er et super initiativ


Forældrene bakker altid godt op om dette årlige arrangement, da man ved, det ikke tager hele dagen, og så er det med til at skabe noget fælleskab.

Indsamlingen indbragte 6.650 kr. til klubkassen. Privatfoto

Og der er godt styr på indsamlingen. Således missede man i år kun et træ ud af de 266 på den nøje planlagte rute. Men med en hurtig telefonisk kontakt til juletræsejeren blev der hurtigt fundet en løsning.

Drengene har efterfølgende fået mange tilkendegivelser på, at det er et super initiativ. Beboerne i området vil gerne støtte lokalt, så drengene kan komme ud og få nogle gode oplevelser. Og så lærer drengene, at man skal arbejde for at skrabe penge sammen til sjove fælles oplevelser.

Og nu lyder det, at drengene er klar på at sætte ny rekord til næste jul

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce