Annonce
Dalum Hjallese Avis

Sæt dit personlige præg: Hvad skal byens nyeste park hedde?

Hvad skal den nye park i Hjallese hedde? Foto: Kristian Isaksen
Hjallese har fået en ny park. Den ligger i området for enden af Hindbærvej og Tyttebærvej og grænser op til Havekolonien Bjørnemosen. Der er endnu ikke fundet et navn til parken – hvad skal den hedde?
Annonce

Hjallese: Legepladsen byder på et udfordrende område til at øve balanceevnen for både større og mindre børn. Der er desuden en bålplads, et par gynger og et krible-krable område, hvor der kan findes biller og andre smådyr. Parken byder derudover på Kold College’s græssende får og heste og en nyanlagt Humlehave.

Parken ligger i området mellem Kold College, Landbrugsvej og områdets bær-veje og mark-veje. Historisk set er netop dette område blevet kaldt Prøjsen. Det navn bruges stadig om området af bl.a. ornitologer.

Hvad skal den nye park i Hjallese hedde? Foto: Kristian Isaksen
Annonce

Dåb

Parken skal have et navn. Og her er der brug for hjælp fra dig! Skal parken opkaldes efter noget af det, man kan opleve? Skal den have et historisk navn? Eller et navn, der passer til gadenavne og andre navne i området? Skal den overhovedet hedde nogen med park?

Indsend dit forslag med en kort begrundelse til projektleder Birgit Bjerre Laursen på bbl@odense.dk

Du kan komme med input til og med den 21. maj, hvorefter By- og Kulturforvaltningen træffer beslutning om navnet på baggrund de forslag, der er kommet ind.

Parkens navn bliver afsløret af by- og kulturrådmand Jane Jegind ved en officiel indvielse tirsdag den 25. juni kl. 9.30-11.00, hvor områdets børnehavebørn inviteres til en formiddag med leg og naturaktiviteter i den nye park.

Det vil du kunne læse mere om her i avisen senere, ligesom vi selvfølgelig også afslører parkens navn, når det er besluttet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce