Annonce
Dalum Hjallese Avis

Spejderne sørger for julestemning overalt i Højby

Gymnastiksalen på Højby Friskole var godt fyldt ved bankospillet i 2018 – og spejderne håber, det også i år bliver nødvendigt at hente flere stole ind. Privatfoto
Med salg af dekorationer, julestue, banko og god stemning skaffer spejderne i Højby penge til spejderture og andre aktiviteter for børn og unge.
Annonce

Højby: Gennem mange år har spejderne i Højby hvert år holdt en række juleaktiviteter, der er med til at sikre den nødvendige økonomi til blandt andet spejderture i årets løb - og allerede nu er man godt i gang med årets julerier. I hele november måned er spejderhytten omdannet til julestue, hvor frivillige laver forskellige former for juledekorationer. Dekorationerne sælges ved dørsalg i Højby lørdag 23. november sammen med salg af julestjerner. Spejderne kommer i forældrenes biler rundt i Højby i løbet af formiddagen, men kan dog ikke love at nå alle husstande. Man kan derfor også selv komme til spejderhytten i Højby Skoven, hvor der er bemanding hele formiddagen.

I hele november måned er der stor aktivitet med juleforberedelser i spejderhytten. Privatfoto
Annonce

Kæmpejulebanko

Lørdag 30. november stiller Brugsen i Højby indgangspartiet til rådighed for spejderne, og her sælges der alle former for juledekorationer som kalenderlys, gravpynt og adventskranse. Juleløjerne kulminerer søndag 1. december om eftermiddagen, hvor der er stort julebanko på Højby Friskole. Ud over bankospillet med flotte præmier til såvel børn som voksne, så er der tombola og amerikansk lotteri. Desuden kan julestemningen understreges ved køb af gløgg og æbleskiver, kaffe og kage, øl og vand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

Højbys haller er overbelagte: - Det er jo ikke meningen, at vi skal sende børnene til Rolfsted en kold decemberaften

Annonce