Annonce
Dalum Hjallese Avis

Tillykke: Holte Vinlager fylder 40 år

Er der for mange i butikken i disse corona tider, så kan man smage lidt vin under ventetiden hos Holte Vinlager. Foto: Hasse Frimodt
Vinhandler Søren Hansen kan i år fejre kæden Holte Vinlager 40 års jubilæum. Søren Hansen er indehaver af Holte Vinlager, Dalumvej59 B.
Annonce

- Jeg overtog butikken her på Dalumvej for knap fem år siden. En butik, der blev åbnet i år 2000 i Overgade af Boye og Birte Larsen, siger Søren Hansen.

- På grund af corona var det ikke muligt at fejre 20 års jubilæet sidste år. Og som det ser ud lige nu, bliver det også en meget stille fejring af kædens 40 års jubilæum i 2021. For vi passer godt på kunderne og tager corona alvorligt, siger Søren Hansen.

Butikken er åben mandag til lørdag, webshoppen har døgnåbent og er der brug for en personlig shopping oplevelse, så kontakt Søren Hansen. Foto: Hasse Frimodt

Holte Vinlager lokker ikke med køtilbud i forbindelse med kædens 40 års fødselsdag, da det vil være uansvarligt, men på webshoppen www.holtevinlager.dk/odense/ er det muligt at gøre sine indkøb, og man kan ovenikøbet få bragt det hele hjem.


Jeg får dagligt mange opkald fra personer, der er i tvivl om vi må holde åbent. Det må vi, og det gør vi.

Søren Hansen, vinhandler


Fakta

Holte Vinlager

Dalumvej 59 B, 5250 Odense SV

Hjemmeside: www.holtevinlager.dk/odense/

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 10-17.30

Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 10-14

Tlf: 63130100

- Vi dækker som butik Fyn og Sønderjylland, hvor vi bringer ud. Men vi har også åbent i vores fysiske butik på Dalumvej 59 B. Det er der desværre rigtig mange mennesker, der ikke tror, for jeg får dagligt mange opkald fra personer, der er i tvivl om vi må holde åbent. Det må vi, og det gør vi, da det er tilladt for specialbutikker, der forhandler fødevarer, at holde åbent, siger Søren Hansen.

Søren Hansen, indehaver af Holte Vinlager, Dalumvej 59 B. Foto: Hasse Frimodt

Reglerne siger, at der maks må være seks personer ad gangen inde i butikken på Dalumvej.

- Folk kan handle trygt i vores butik. Men er man lidt utryg ved at komme ud og handle, så vil jeg anbefale, at man gør sine indkøb via vores webbutik eller ringer og laver en aftale med mig, så giver jeg gerne en personlig shopping oplevelse, inden vi åbner kl. 10, siger Søren Hansen.

Søren Hansen forkæler gerne kunderne med lidt vinsmagning udendørs. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

De ruster sig ganske markant mellem fruens muntre bøge - Dalum henter eks-FC Fyn-profil som assistent til Fynsserien

Annonce