Annonce
Dalum Hjallese Avis

Zebastian blev narret til at få tatoveret et billede af sin bedste ven på baglåret: - Hold kæft hvor var jeg tosset, men i dag er det min yndlingstatovering

Youtubestjernen Alexander Husum var svært begejstret, da han kunne afsløre den tatovering, han havde fået lavet på vennen Zebastian Bachs baglår. Efter have sundet sig lidt, blev Zebastian også selv rigtig glad for den noget utraditionelle tatovering. "Den har også den fordel, at når jeg bliver sur på ham, så skal jeg bare tænke på, at når jeg er på toilettet, er det ham, der kysser kummen." Privatfoto
Hvorfor skal man tage livet så seriøst? Sådan spørger youtuber og dyreentusiast Zebastian Bach, som i efteråret fik en tatovering af sin bedste ven, youtuberen Alexander Husum, på baglåret.

Fangel: Vreden stråler ud af øjnene på Zebastian Bach, som råbende jagter sin ven, youtuberen Alexander Husum, gennem Odenses gader, mens vennen grinende filmer hele optrinnet med sin telefon.

Stemningen har ellers været fin ind til for et øjeblik siden. De to venner har brugt det meste af dagen hos en tatovør, mens Zebastians baglår er blevet udsmykket. Tatoveringen er en gave fra Alexander Husum, som på forhånd ikke har afsløret meget om, hvordan den kommer til at se ud.

- Vi havde aftalt, at det skulle være en superhelt, og jeg følte mig egentlig rimelig tryg ved det, husker Zebastian, som dog fik sig noget af en overraskelse, da tatoveringen blev afsløret.

Annonce

- Jeg kunne først se Deadpool (superhelt fra Marvel, red.) og nogle citater, der betyder noget for mig. Det var ret fedt. Og så blev det så afsløret, at resten var en tegning af Alexander. Hold kæft hvor blev jeg tosset, griner Zebastian Bach, som efter at have jagtet sin ven og skumlet i lidt tid, faktisk er blevet rigtig glad for tatoveringen.

- Jeg skulle lige vænne mig til det, men i dag er det faktisk min yndlingstatovering. Det er jo min bedste kammerat, fortæller han.

Sjoveste venskab

Zebastian Bach og Alexander Husums venskab begyndte for et par år siden, da den populære youtuber spurgte, om han måtte komme på besøg hos Zebastian, som han havde hørt om, fordi han blandt andet har en flok alpakaer og kænguruer gående på gården hjemme i Fangel.

- Jeg havde lavet serien Alpaca King og har altid været halvstor på Tiktok (socialt netværk med korte videoer, red.) på grund af alle mine dyr, og Alexander spurgte så, om han måtte komme og lave en youtube-video. Bagefter begyndte vi at hænge ud, og med tiden er han blevet min kammerat. Det er det sjoveste venskab, for med ham ved man aldrig, hvad der sker. Og så er han bare en god kammerat, forklarer Zebastian.

Zebastian Bach bor med sin kæreste og datter på en gård i Fangel, hvor han blandt andet har kænguruer, alpakaer, sorte svaner, ugler og meget mere. Ud over at bruge tid på dyrene, som udelukkende er en hobby, er han er fuldtids-youtuber. Foto: Steffen Nielsen

Tatoveringen var en del af en række af udfordringer, som de to venner gav hinanden på Youtube, og Zebastian er helt bevidst om, at det for nogle kan virke voldsomt at lade et andet menneske bestemme, hvad der skal tatoveres på din krop.

- Du giver meget af dig selv, når du er youtuber, og mange vil sige, at det er at gå til ekstremerne, men jeg vil stadig meget hellere det end at springe i faldskærm eller lave et bungyjump, for jeg er helt vildt højdeskræk, siger han.

Annonce

Skal forblive venner

I forvejen har Zebastian Bach omkring et par hundrede små tatoveringer, som han selv har lavet, fordi han med egne ord engang troede, han skulle være tatovør.

Derfor sætter han også stor pris på den ene professionelle af slagsen, som han nu har fået.

Under huden

Hvilken historie gemmer der sig bag din tatovering?

Det spørgsmål er udgangspunktet for serien Under Huden, hvor vi fortæller de sjove, rørende, vilde og tankevækkende historier, som ofte ligger bag en tatovering.

Har du en tatovering med en særlig betydning, som du gerne vil fortælle om, så skriv til journalist Steffen Nielsen på stn@ugeavisen.dk.

- Det gjorde mindre nas at få lavet den af de professionelle, og det er fedt, at de kan lave kunst på din hud på den måde, siger han og understreger, at han er glad for alle sine tatoveringer - både den professionelle og de lidt mere skæve hjemmelavede af slagsen.

- Hvorfor skal man tage livet så seriøst? Vi skal alle være så perfekte og vise, at vi er i zen. Jeg er et stort kaos, og så passer det bare fint, at mine tatoveringer også er det.

Jeg skulle lige vænne mig til det, men i dag er det faktisk min yndlingstatovering. Det er jo min bedste kammerat.

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Line er sprunget ud som bæredygtig blomsterbonde i udkanten af Odense: - Jeg havde egentlig forestillet mig, at folk ville synes, jeg var småtosset

Annonce
Dalum Hjallese Avis

En tatovering hjalp Maria til at bearbejde sorgen over sin dødfødte datter: - Lige så snart, jeg kan mærke nålen på min krop, løser det op for noget

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Søren her er en af mændene bag syv nye infotavler i lille landsby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

Nyt stort byggemarked åbner snart i Odense

Dalum Hjallese Avis

600 var til infomøde om stort boligbyggeri på Dalum Papirfabrik: Nu melder mægleren om pæn interesse for både at leje og købe

Dalum Hjallese Avis

Odense Zoo har mistet en legende: Verdens ældste pingvin er død - men gode, gamle Olde bliver hængende i haven

Dalum Hjallese Avis

Her bliver man aldrig for gammel til at lære at lave et rullefald: Kampkunst-forening har startet seniorhold - alderspræsidenten er 89 år

Dalum Hjallese Avis

Billetsalget til årets H.C. Andersen Festspil er begyndt

Dalum Hjallese Avis

Startdato for Odenses nye busnet er fundet: Nogle ruter tyvstarter og nedlægges før alle andre

Annonce