Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du få bedre styr på din PMS

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af premens.dk

PMS er mere udbredt blandt kvinder, end de fleste er klar over. En stor del af kvinderne i den fødedygtige alder lider af PMS i enten større eller mindre grad.

Det er dog især slemt for mellem 5 og 7% af disse kvinder. De lider nemlig af PMS i en sådan grad, at det måned efter måned koster dem sygefravær.

Af denne grund er der også mange kvinder, der har et ønske om at lindre deres symptomer. Er du blandt dem, der har et ønske om dette, kan du herunder læse mere om, hvordan du kan bære dig ad med dette.

Sørg for at spise sund og varieret

Vil man gerne lindre sine symptomer, er der flere ting, der skal til. En af de ting, der er vigtige at have fokus på er, at man får en sund og varieret kost.

Der er rigtig mange kvinder, der tror, at de spiser sundt, men når de først begynder at se nærmere på deres kost, finder de ud af, at det ikke er tilfældet.

Har du brug for hjælp til at omlægge din kost, så den bliver sundere og mere varieret, kan du med fordel købe en kostplan hos en kostvejleder.

Overvej at supplere med et kosttilskud

Det er naturligvis også oplagt, at du vælger at supplere med et kosttilskud. Der findes nemlig flere forskellige tilskud på det danske marked, der er lavet til præmenstruelt syndrom.

Om det er noget, der vil have effekt for dig, er svært at sige, da det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor stor virkning, det har.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er værd at give det et forsøg. Det kan nemlig sagtens vise sig at være det, du har brug for til at lindre din symptomer.

Dyrk regelmæssig motion

Motion er også noget, der kan have indflydelse på dine symptomer. Har du ofte store problemer, når du rammes af PMS, kan det være et tegn på, at du ikke dyrker nok motion.

Derfor anbefales det, at du sørger for at få motion inkluderet i din daglige rutine. Du kan eksempelvis gøre plads til en daglig gåtur, inden du tager på arbejde eller efter du har spist aftensmad.

Har du mod på det, kan du naturligvis også begynde at løbe, melde dig ind i et fitnesscenter eller noget helt tredje. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvad du vælger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit