Annonce
Den lille Avis

Ældre Sagen tager i biografen

Det er den sønderjyskfødte instruktør Frelle Petersen, som har instrueret Onkel. Han har en stor kærlighed til Sønderjylland, og derfor var det også vigtigt for ham, at lave en så autentisk film som muligt. Pr-foto.
4. februar kan lokale medlemmer af Ældre Sagen se den danske film "Onkel i Klovborg Kino.
Annonce

Klovborg: Medlemmerne af Ældre Sagen i Nørre Snede-Ejstrupholm-Klovborg får nu muligheden for at komme i Klovborg Kino den 4. februar for at se den prisbelønnede danske film "Onkel", som er særdeles dansk i sit sønderjyske ophav og lokation, men det centrale dilemma er så universelt, at filmen fik verdenspremiere og endda vandt hovedprisen i Japan på Tokyo International Film Festival.

"Onkel" har fået gode anmeldelser. I en tid, hvor der bliver skruet højere og højere op for effekterne, for musikken, for følelserne, for tempoet, gik den danske instruktør Frelle Petersen den modsatte vej med filmen. Det betyder ikke, at Frelle Petersens anden spillefilm rammer én lige mellem øjnene med en verdensomvæltende originalitet. Bunkevis af andre filmfolk har fortalt små historier uden at forcere filmsproget. Men der er noget omkuldvæltende ved at følge med i denne her lillebitte historie og mærke, hvordan det særlige sprog lige så stille siver ind og bundfælder sig.

Der går otte minutter og 40 sekunder, før det første ord bliver sagt. Og det er måske et af de mest almindelige ord under indkøbsture i danske supermarkeder, nemlig: 'Nutella'.

Inden da har vi fulgt en ung kvinde gøre klar til morgenmad og tage sig af de daglige pligter i selskab med en aldrende, invalid mand på en dansk gård.

Kom i Klovborg Kino den 4. februar klokken 17 for at se filmen og få en oplevelse sammen med andre fra Ældre Sagen, lyder det fra lokalafdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Den lille Avis

Åbent hus i Nama Parken

Annonce