Annonce
Ikast-Brande

Østervang gør klar til julemarked

Så er der snart igen nisser og andre julesager på Østervang. Arkivfoto
Annonce

Klovborg: Traditionen tro bliver der igen i år julemarked på plejecentret Østervang i Klovborg. Markedet finder sted lørdag 30. november fra klokken 10 til 12.30.

Fremstillingen af kranse, kirkegårdspynt samt udendørs pynt har været i gang i flere uger og fortsætter også efter julemarkedet. Alt dette kan købes ved en bod udenfor Østervangs aktivitetscenter.

- Andre er i det hjemlige i gang med fremstilling af gode ting til salg på selve dagen, og vi er mange, som har mødt stor velvilje fra lokale firmaer, butikker samt private i og omkring Klovborg, Nr. Snede og Ejstrupholm. Vi har her fået sponseret rigtig mange gevinster til tombolaen samt til et lotteri, som Bussens Venner står for. Stor tak til alle, som på denne måde gør denne dag mulig, lyder det fra Ella Liboriussen fra støtteforeningen Østervangs Venner.

- Alt dette skulle gerne munde ud i en speciel dag for især Østervangs beboere samt forhåbentligt give lidt overskud, så vi fremover får mulighed for at lave andre arrangementer og dermed bringe glæde og nærvær ind i hverdagen på Østervang, understreger Ella Liboriussen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce