Annonce
Ikast-Brande

16-årige Sebastian Øgaard kåret som årets kartingkører

Sebastian Øgaard er blevet hædret for sine resultater i gokart-sporten, men nu skifter han gokarten ud med en Formel 4 racerbil. Han har allerede stiftet bekendtskab med Formel 4-bilerne. I efteråret fik han sin løbsdebut på hjemlige Ring Djursland, og siden er det både blevet til testkørsler i Italien og løb i Spanien. Arkivfoto
Ung racerkører fra Ejstrupholm blev hædret med pris ved Danish Motorsport Award.
Annonce

Ejstrupholm: Da Danish Motorsport Award fandt sted på Docken i København i lørdags, var hele toppen af dansk motorsport samlet under ét tag. Den ejstrupholmske racerkører Sebastian Øgaard på kun 16 år blev her kåret som Årets Kartingkører 2019. Han har haft en god international sæson.

- Det betyder meget for mig at være blevet valgt til Årets Kartingkører i min sidste sæson i gokartsporten. Jeg har lært så meget af min tid i gokart, som jeg får glæde af i resten af min karriere. At få denne anerkendelse med som afskedssalut er mere end jeg nogensinde havde turdet håbe på, lyder det fra en glad Sebastian Øgaard, som havde taget familie og venner med til hovedstaden.

- Jeg håber, at denne kåring også kan glæde mine mange trofaste sponsorer, som har støttet mig gennem gokarttiden og nu har valgt at følge med mig op i formelklasserne. Uden den opbakning havde jeg ikke haft mulighed for at opnå så meget på så kort tid, understreger han.

Annonce

Skifter til Formel 4

Den kommende sæson kommer til at foregå i endnu højere tempo. Nu bliver gokarten nemlig udskiftet med en Formel 4 racerbil. Sebastian Øgaard har skrevet kontrakt med det italienske Bhaitech Racing og skal deltage i det italienske Formel 4-mesterskab - det hårdeste af sin slags.

- Selvom det er et stort skridt fra gokart til formelbil, så er jeg i rigtig gode hænder. Bhaitech Racing har virkelig styr på sagerne, og vi har allerede et godt samarbejde kørende. Jeg glæder mig vildt meget til rigtigt at komme i gang med sæsonen, fortæller Sebastian.

Udover løbene i det italienske mesterskab vil Sebastian Øgaard også deltage i det danske Formel 4-mesterskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce