Annonce
Den lille Avis

Afbrændingsforbud ophæves

Brand & Redning MidtVest ophæver nu det månedlange afbrændingsforbud, men opfordrer stadig til stor forsigtighed med ild i naturen. Arkivfoto
Annonce

Ikast/Brande: Med virkning fra klokken 17 mandag 13. august ophæver brandmyndighederne fra Brand & Redning MidtVest det afbrændingsforbud, der havde været i kraft lige fra den 2. juli.

Et forbud, der i øvrigt resulterede i en hel del bøder - typisk i størrelsesordenen 5000 kroner.

Ophævelsen betyder, at man godt kan tænde bål og grille igen, men Brand & Redning MidtVest opfordrer kraftigt til forsigtighed i naturen:

- Vi opfordrer fortsat til yderste forsigtighed og omtanke med brugen af åben ild, lyder det i en pressemeddelelse fra Brand & Redning MidtVest.

Det førnævnte afbrændingsforbud har været gældende for både Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern og Herning Kommuner. Forbuddet blev 2. juli udstedt i medfør af Beredskabsloven og bekendtgørelse nr. 1339 (afbrændingsbekendtgørelsen), men ud fra en samlet vurdering af de nuværende vejrmæssige forhold ophæves afbrændingsforbuddet med virkning fra og med mandag den 13. august kl. 17.00, oplyser Brand & Redning MidtVest. Hvis man vil mere om brandregler, kan man tjekke hjemmesiden www.brmv.dk

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce