Annonce
Den lille Avis

Amerikanerdagene i Hampen nærmer sig

Countrysangerinden Tamra Rosanes kan opleves to gange ved amerikanerdagene i Hampen. Hun er i øvrigt aktuel med en ny cd med titlen "Divided Heart". Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Hampen: Amerikanerdagene i Hampen er lige på trapperne. Og amerikanerdagene skal faktisk skrives i flertal. Der er opvarmningsfest allerede om aftenen fredag 26. april i et telt på stadion ved Hampen Multihal på Kirkebakken. Her vil grillen vil være tændt, og man kan hygge sig med et spil dart. Man kan tilmelde sig dart-turneringen på 61 76 89 99.

Lørdag 27. april er det tid for det helt store amerikaner-brøl. Kirkebakken omdannes traditionen tro igen til "Route 66", og der vil være mulighed for at se en masse kromskinnende amerikanerbiler og motorcykler.

"Brænderpladsen" - hvor vilde biler brænder dæk af - vil flere gange i løbet af dagen lægge røgslør ud.

Og hvis vejret er godt, kan man være heldig at se over 250 amerikanerbiler og mange andre eksotiske køretøjer samlet ved hallen.

Stor, større, størst... Der bliver masser af kolossale biler at kigge på 27. april. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Tamra Rosanes optræder

Ikke mindst bliver der musik. Man kan opleve Danmarks ukronede countrydronning Tamra Rosanes, som underholder to gange i løbet af eftermiddagen. Tamra Rosanes har netop udgivet en ny cd "Divided Heart", som tager udgangspunkt i de godt 300.000 tusinde danskere der emigrerede til USA i årene 1850-1920.

De lokale dansere fra Højderyggens Linedansere har igen i år lavet et show til lørdag eftermiddag.

Børnene kan få ansigtet malet af "Fifis face painting". Eller brænde krudt af i hoppeborgen.

Hampen Multihals cafeteria er åben, og der vil være gang i grillen på pladsen.

Lørdag aften er der dømt fest i Hampen Multihal med spisning og to live bands. Memphis Boulevard med Mark Schelder i forgrunden spiller country/rock'n roll med numre af blandt andre Elvis, Johnny Cash og Willie Nelson. Desuden spiller Rockparaden (Den syngende Bager) med masser af energi. Billetter kan bestilles på 28 97 42 43, eller www.koncertihampen.dk

Det er som sædvanlig multihallens støtteforening, der står for arrangementet, der er egnens og årtidens største fest.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce