Annonce
Den lille Avis

Byggefirma satser på bæredygtighed

ABC Pavilloner i Engesvang vil nu satse endnu mere på bæredygtighed. Foto: ABC Pavilloner
ABC Pavilloner i Engesvang har ansat bygningskonstruktør med speciale i klimaforandringer.

Engesvang: Firmaet ABC Pavilloner i Engesvang, der er specialt i præfabrikeret modulbyggeri, har længe arbejdet med bæredygtighed, men går nu skridtet videre i forhold til at dokumentere indsatserne.

Virksomheden har netop ansat en bygningskonstruktør med speciale i klimaforandringer, Thomas Kildeby Pedersen, i en nyoprettet stilling, som skal have fokus på bæredygtighed, nye klimatiltag og miljøcertificeringer, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

ABC Pavilloner og virksomhedens søsterselskaber har sat som mål, at de vil være førende producenter af miljørigtige præfabrikerede enheder i 2025.

- Vi har i en årrække haft en grøn virksomhedsstrategi og dermed arbejdet proaktivt på at bidrage positivt til miljø og klima, fordi vi vil være førende inden for bæredygtigt modulbyggeri. Det ønsker vi nu i højere grad at dokumentere, både over for os selv og vores kunder, og derfor har vi oprettet en ny stillig, som primært skal beskæftige sig med bæredygtig certificering, nye klimatiltag og kvalitetssikring heraf, lyder det fra direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius.

Til at løfte opgaven har ABC Pavilloner som nævnt ansat Thomas Kildeby Pedersen fra Silkeborg, der oprindeligt er uddannet bygningskonstruktør med speciale i klimaforandringer ved VIA University College.

Thomas Kildeby Pedersen er bygningskonstruktør med speciale i klimaforandringer. Foto: ABC Pavilloner

Thomas Kildeby Pedersen har tidligere erfaring som bygningskonstruktør hos blandt andre det tidligere Midtconsult (nu ÅF), HusCompagniet og senest Vesterbro Huse. Hos ABC Pavilloner skal han særligt bruge sin klimaspecialisering til at arbejde med at svanemærke virksomhedens produkter og fungere som DGNB-konsulent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Den lille Avis

19-årig bestod svendeprøven

Annonce