Annonce
Den lille Avis

Ben og Heidi har åbnet nyt 'hunde-hotel': - Vi faldt for stedet med det samme

Ben og Heidi Room har åbnet den nye hundepension "Rooms for Dogs" i nærheden af Ejstrupholm. Deres egen hund hedder Woffe og er en dansk-svensk gårdhund. Foto: Peter Hald
Heidi og Ben Room har slået sig ned på en landejendom tæt på Ejstrupholm, hvor de har åbnet en stor hundepension.
Annonce

Ejstrupholm: Lyden af ivrige hunde møder gæsterne, der besøger den nye hundepension "Rooms for Dogs", der ligger på Givevej 44 i nærheden af Ejstrupholm.

Den engelske titel på hundepensionen er meget velvalgt. Det er nemlig det dansk-engelske par Heidi og Ben Room, der har etableret det nye "hunde-hotel", og de to har valgt at spille humoristisk på deres lidt usædvanlige efternavn.

34-årige Ben er indfødt englænder og har bragt efternavnet Room ind i familien. 35-årige Heidi er pæredansk, men hun har boet 17 år i England, hvor hun mødte Ben, der var bestyrer i en stor dyrehandel.

I september sidste år kom parret til Danmark på udkik efter en hundepension, og de fandt det perfekte sted på Givevej 44. Her har der nemlig tidligere været hundepension, kendt som Lottes Hundepension, og faciliteterne med bokse, løbegårde og endda et køkken var nye og meget velholdte.

- Vi faldt for stedet med det samme - her er virkelig gode forhold. Vi har 22 bokse, og flere er på vej, og vi er godkendt til 50 hunde, fortæller Heidi Room.


Vi faldt for stedet med det samme

Heidi Room


Der hører en hektar jord til ejendommen, så der er også en kæmpestor motionsplæne til hundene og en mindre løbegård specielt beregnet til små hunde.

Selv om "Rooms for Dogs" er ganske nystartet, så er der allerede adskillige firbenede gæster i hundepensionen. I skrivende stund er der otte hunde, og flere er på vej.

Annonce

Trænede dressurheste

- Vi er bare blevet så godt modtaget. Naboer og folk fra omegnen har kigget ind og givet os blomster, siger Heidi Room.

Hun har beskæftiget sig med dyr i det meste af sin voksne tilværelse. Oprindeligt tog hun til England som 18-årig, fordi hun fik et godt job med at passe og træne dressurheste, og dyr har altid spillet en stor rolle i hendes og Bens liv.

Heidi Room har arbejdet med dyr det meste af sit voksne liv. Tidligere har hun passet og trænet dressurheste i England. Foto: Peter Hald

- Heidi gør alt for at hjælpe dyr. En dag, hvor vi skulle ud for at købe blomster på et plantemarked, kom hun hjem med en kanariefugl, der ikke havde det så godt, fortæller Ben med et drilsk smil.

Men historien er sand nok, og Heidi Room har virkelig et stort hjerte for dyr.

Parrets egen hund Woffe, en seks år gammel dansk-svensk gårdhund (samme race som Kvik fra Matador-serien), var oprindeligt en hund, der kom fra et privat hjem, som ikke kunne beholde ham på grund af hundens separationsangst. Heidi Room fandt den lille hund på Facebook-gruppen "Gratis Hunde Søger Nyt Hjem", og nu har Woffe boet hos Heidi og Ben i tre uger og er allerede faldet godt til.

Lidt på samme måde er parrets kat, der bærer navnet Jessicat, en tidligere internat-kat, der hygger sig i de nye omgivelser.

Annonce

Overvejer kattepension

Apropos katte overvejer Heidi og Ben Room at udvide deres virksomhed med en kattepension. Det er foreløbig blot overvejelser, men de har fundet ud af, hvor på matriklen, at en eventuel kattepension kan ligge.

Indtil videre er det hundene, der er i centrum, og Heidi Room har også taget en stribe uddannelser, der er relevante i den branche.

- Jeg har taget en hundeholder-uddannelse i Dansk Kennelklub, og i England har jeg også taget uddannelser i hundepsykologi og hundeadfærd, fortæller hun.

Det kræver en hel del arbejde at drive en hundepension. Hundene skal fodres og luftes, passes og plejes, og ikke mindst skal hygiejnen være i top.

- Hygiejne er utroligt vigtigt, understreger Heidi Room.

Der er også en del vedligeholdelse på gården, og her passer det fint ind, at Ben Room oprindeligt er uddannet mekaniker og forstår at bruge hænderne.

- Ben er handyman her på stedet, siger Heidi Room.

- Men det er Heidi, der er chefen. "She is the boss", replicerer Ben med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Menighedsråd er på plads

Den lille Avis

Købmandsgård skal sælges

Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Annonce