Annonce
Ikast-Brande

Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening holder vejret

En arbejdsdag i Ejstrupholms lystanlæg kan måske ikke gennemføres. Arkivfoto: Peter Hald
Måske bliver Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening nødt til at aflyse byfesten og en arbejdsdag i anlægget, men det er ikke afklaret endnu.
Annonce

Ejstrupholm: Stort set alle foreninger er i disse dage nødt til at aflyse arrangementer for at undgå spredning af corona. Det store spørgsmål er så, hvor langt ud i fremtiden det kommer til at gælde. Det ved ingen endnu.

I Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening (EHB) spekulerer man på, hvordan det vil gå med den store byfest, som foreningen plejer at holde i dagene omkring Kristi Himmelfart - det vil sige fra 21. til 24. maj.

- Allerede i efteråret begyndte vi at tegne kontrakter omkring musik, mad og aktiviteter, og lige nu er vi ved at undersøge, hvorvidt vi er bundet af disse kontrakter. Vi har ikke aflyst byfesten endnu, og forhåbentlig behøver vi ikke at aflyse - vi slår koldt vand i blodet frem til 1. april, og til den tid må vi se, hvordan situationen er til den tid, siger Søren Gadgaard, der er formand for EHB.

Annonce

Tvivlsomt med arbejdsdag

Et andet større arrangement, der ligger betydeligt tættere på end byfesten, er en arbejdsdag i Ejstrupholms lystanlæg lørdag 18. april.

Nu er der indført forbud mod forsamlinger på over 10 personer, og det kan i høj grad også gå ud over arbejdsdagen. Måske må arbejdsdagen udsættes, men det er ikke afklaret endnu, siger Søren Gadgaard.

Selve projektet med at renovere lystanlægget kan dog muligvis godt fortsætte på lavt blus, vurderer han.

- Vi er så heldige, at det meste af den store opgave med at renovere Ejstrup Bæk i anlægget allerede er klaret. Der er nogle mindre opgaver med at plante og lignende, men det behøver måske ikke at ligge stille, da det ikke involverer så mange, siger Søren Gadgaard.

Men det handler om at holde afstand til andre for at undgå smittespredning, og det gør folk også i Ejstrupholm:

- Når jeg går tur med hunden om aftenen, så ser jeg næsten ingen mennesker. Jeg bor i et "sølvbryllupskvarter", så jeg holder mig også meget indendøre, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce