Annonce
Den lille Avis

Ejstrupholm kan endelig holde byfest

Ejstrupholm holder stor byfest igen. Det var ikke muligt under coronaen, men nu er der fest i Kristi himmelfartsdagene. Arkivfoto
I Kristi himmelfartsdagene er der byfest i Ejstrupholm

Ejstrupholm: Det er forlængst slut med corona-restriktionerne, så nu kan Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening (EHB) invitere til byfest igen i Kristi himmelfartsdagene.

Man starter med at åbne Rottehullet onsdag 25. maj klokken 18.00, så fadølshanerne er klar til fest.

Torsdag starter man traditionen tro ud med rundstykker og friluftsgudstjeneste i anlægget, herefter har EIF og svømmeklubben arrangeret minitriatlon, hvor man svømmer 300 meter, cykler 14,5 km, og løber 4 km.

Annonce

Som noget nyt er det fri leg torsdag og lørdag formiddag for de mindste i hallen, hvor gymnastikforeningen har rullet alt deres udstyr ud. Torsdag aften har gymnastikforeningen arrangeret sodavandsdiskotek og leg i hallen for 2. -7. klasse, og mens børnene drikker alkoholfrie drinks, kan forældrene hygge sig til ginsmagning med John Bruce.

Alle tre dage er der gratis hoppeborge på pladsen og forskellige børneaktiviteter, ligesom cafeteriet i hallen er åbent, så man kan få stillet sulten.

- Fredag er der igen noget nyt - nemlig familiebankospil i teltet, noget vi har ønsket os på programmet i flere år. Det håber vi bliver piv-hyggeligt for både børn og voksne, udtaler Helle Nordhejm fra EHB.

Marked med gratis stadepladser

- Lørdag formiddag byder på både loppe- og plantemarked, og hvis vejret holder tørt, får vi besøg af Ejstrupholm Veteranklub. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at stille en stadeplads op til vores marked, for jo flere, jo hyggeligere. Stadepladser er gratis, så man møder bare op, tilføjer Helle Nordhejm.

Både fredag og lørdag aften serveres der nem aftensmad, og der er hygge med livemusik og DJ- og der er fri entré i teltet.

- Vi vil også gerne have vores nye flotte legeplads indviet på behørig vis ved byfesten, ligesom vi måske kan være heldige at kaste den første disc afsted på vores nye disc-golfbane, som vi også håber når at blive færdig inden byfesten. Som altid er frivillige en nødvendighed for at byfesten kan lykkes, så har du et par timer, du kan afse i løbet af byfesten, så er vi glade aftagere af din tid, siger Helle Nordhejm.

Annonce
Den lille Avis

Herrer vil ikke stå i skyggen af damerne: Håndboldklub vil fokusere mere på seniorherrer og har ansat to nye trænere

Annonce
Den lille Avis

FDF'erne i Hampen og Gludsted fejrer 40 års jubilæum

Annonce
Den lille Avis

Angelika siger farvel til sin blomsterbutik - kroppen trænger til en pause

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Massiv opbakning til nye boligprojekter, flere seniorboliger - og et medborgerhus

Den lille Avis

Dårligt internet og afsides beliggenhed tvinger lokalhistorisk arkiv til at flytte væk fra skovmuseum

Den lille Avis

Du ved, hvad du har - stem nej til at fjerne forbeholdet

Den lille Avis

Gigantiske glasfugle svæver højt under loftet på skole

Den lille Avis

Vibeke er ny borgerrådgiver og skal være med til at styrke forståelsen mellem borgerne og kommunen

Den lille Avis

Måske kan Hærvejs-turisme puste nyt liv i gammelt museum

Den lille Avis

Idyllisk skovmuseum er truet af lukning. Frivillige vil kæmpe for at bevare det

Den lille Avis

Håndboldklubbens store loppemarked gøres klar

Annonce