Annonce
Den lille Avis

Ejstrupholm sogn mangler en enkelt kandidat til menighedsrådet

Ejstrupholmerne skal have fundet en sidste kandidat til menighedsrådet. Tirsdagens valg nåede ikke helt i mål. Arkivfoto: Peter Hald
Tirsdagens valgforsamling gav ikke "fuldt hus" i Ejstrupholm. Man skal have fundet en sidste kandidat.
Annonce

Ejstrupholm/Gludsted: Menighedsrådet nåede ikke helt i mål efter tirsdagens valgforsamling i Ejstrupholm. Man mangler nemlig en enkelt kandidat i Ejstruholm sogn.

Der var kort fortalt ikke nok personer at stemme på ved tirsdagens afstemning, så ejstrupholmerne må ud i en ny afstemning, der skal finde sted den 6. oktober for at få det sidste navn på plads.

Menighedsrådet for Ejstrup og Gludsted kirker består af i alt 12 medlemmer - syv fra Ejstrupholm og fem fra Gludsted. Der er tale om to sogne, men med et fælles menighedsråd, der blev dannet i 2016.

Der er nu sat navne på seks af de syv medlemmer fra Ejstrupholm sogn. Det er Hans Erik Møller (den nuværende formand), Dora Laursen, Peder Kuur Jensen, Ester Andersen og Annette Magnussen samt Jens Erik Skals. Sidstnævnte er nyvalgt og har erstattet Knud Erik Jensen, mens de andre har været med før.

Men man skal som nævnt lige have en enkelt kandidat mere i Ejstrupholm sogn, og i skrivende stund har man ifølge Hans Erik Møller ikke fundet frem til den sidste Ejstrup-kandidat. Der skal åbenbart noget benarbejde til for at finde en, der gerne vil stille op.

- Det er lidt bøvlet, konstaterer Hans Erik Møller.

Annonce

Udskiftning i Gludsted

I Gludsted sogn kom man i mål med alle fem medlemmer, men der skete en større udskiftning. Der blev valgt hele fire nye i Gludsted, nemlig Henrik Holm Jensen, Mia Kjærsgaard Vidriksen, Helene Sig Hansen og Laurits Thomsen, mens Kim Schjermer fortsætter som den eneste Gludsted-mand fra det forrige menighedsråd.

Der blev sagt farvel til Gitte Østergaard Poulsen, Karl Erik Jensen, Martin Andersen, Ingeborg Kviesgaard og Kirsten Larsen. Karl Erik Jensen er dog blevet suppleant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Købmandsbutik fik overskud

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Genbrugspladser lukker ikke

Den lille Avis

Bavnehøj må drosle ned igen

Den lille Avis

Julehjælpen er på trapperne

Den lille Avis

Travebanko blev gennemført

Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Annonce