Annonce
Den lille Avis

Ejstrupholm trækker i festtøjet: Grisen er allerede udsolgt

Der er igen i år mange aktiviteter for børn ved Ejstrupholm Byfest. Arkivfoto
Annonce

Ejstrupholm: Ejstrupholm er klar til byfest.

Onsdag 29. maj åbner teltet Rottehullet, og torsdag, Kr. Himmelfartsdag, bliver indledt med rundstykker og efterfølgende gudstjeneste. Derefter fortsætter festen frem til kl. 02 natten til søndag.

Gitte Schmidt fra Ejstrupholm Håndværker- & Borgerforening sidder i arrangementskomitéen.

Hun har tidligere i avisen advaret om, at det krævede flere frivillige, hvis byfesten skulle gennemføres i det planlagte format.

Nu er tonen væsentlig mere positiv.

- Det går fremad med opbakningen. I år er vi lidt ramt af, at der er Hede Rytmer i Silkeborg og Jelling Festival samme weekend. Det rammer vi ind i hvert 5. år, men vi holder fast i, at byfesten falder på Kr. Himmelfartsdag, fordi der er bedre udsigt til godt vejr i forhold til, hvis vi skulle lægge byfesten tidligere, siger Gitte Schmidt.

Festivalen er klar med flere nye tiltag.

Mest markant er flytningen af den store fest til Ejstrupholm Hallen.

- Vi plejer jo at gøre det, at der er fest i et telt om fredagen, og så er der ikke noget særligt om lørdagen. I år har vi valgt at vende det rundt, og det har vi gjort, fordi det store telt var et rigtig stort arbejde at pakke ned om søndagen. Så den store fest rykker vi i stedet ind i hallen, så vi laver halbal om lørdagen og helstegt pattegris om fredagen. Grisen er udsolgt, og man kan stadig nå at købe billetter til halbal, siger Gitte Schmidt.

Annonce

Mus og rotter

Byfesten er meget mere end aftenfest for voksne.

- Det er jo en byfest. Der skal være noget for børnene. Vi gør hvad vi kan, for at der er noget for alle, siger Gitte Schmidt.

For de unge fra 15 år og opefter, bliver der som noget nyt et indhegnet telt, musehullet, som en pendant til de voksnes rottehul.

Ellers er der mange af de indslag, der plejer at være f.eks. kagekonkurrence og bordfodbold. Fredag spiller Status Quover og lørdag spiller Drenge på Tur.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce