Annonce
Den lille Avis

Fødselsdags-udstilling med kendt Horsens-kunstner

Den horsensianske maler Bjarne Ohn besøger Galleri Bankgaard, hvor han holder fødselsdagsudstilling. Arkivfoto
Annonce

Boest: Kunstnerne og gallerierne er også aktive i sommervarmen, og lørdag 3. august fra klokken 14 til 16 indbyder Galleri Bankgaard på Godthåbvej i Boest ved Nr. Snede til fernisering på en særlig fødselsdagsudstilling med malerier af billedkunstneren Bjarne Ohn fra Horsens. Kunstneren rundede nemlig de 80 år den 16. juli i år.

På udstillingen vises hele 25 værker af Bjarne Ohn. De fleste malerier er forholdsvis nye og specielt tilegnet fødselsdagsudstillingen. Udstillingens titel er "Agenda - til eftertanke". I anledning af udstillingen er der i øvrigt udgivet en pjece med fotos af flere af de udstillede værker.

Galleriejer Jens Erik Pedersen og Bjarne Ohn med et af de nye værker, der hænges op i galleriet ved Boest. Privatfoto
Annonce

Travl 80-årig

Bjarne Ohn er en travl kunstner. Han er altid i gang med noget eller undervejs til noget. Og han har været med længe. Allerede som 18-årig fik han antaget de første værker på Gallerie Meyer i hjembyen Esbjerg, og siden er det blevet til mange udstillinger. Kendetegnet for Ohns malerier er farverne. Rødt, grønt, blåt og især gult er farver, som har fulgt kunstneren i flere år.

Det organisatoriske inden for kunsten har altid optaget Bjarne Ohn. Han var med til at etablere Kunstnernes Hus i Aarhus og var primus motor bag Kunstnergruppen Slottet, der i 2006 fik lokaler på det nedlagte statsfængsel i Horsens. Ohn hjælper og vejleder gerne andre kunstnere, og mange kunstnere er ham i dag tak skyldig for den succes, som de har opnået. Bjarne Ohn vil være til stede ved ferniseringen på Galleri Bankgaard. Og alle er velkomne.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce