Annonce
Den lille Avis

Flere er flyttet ind i Rosenhaven

Rosenhaven i Nørre Snede stod klar til indflytning i september. Godt halvdelen af de 21 boliger er lejet ud i øjeblikket. Foto: Peter Hald
11 ud af de 21 huse i Rosenhaven i Nørre Snede er nu lejet ud.
Annonce

Nr. Snede: Der er kommet mere skub i udlejningen af boligerne i boligselskabet Domeas nye almennyttige byggeri Rosenhaven i Nørre Snede. For to måneder siden var kun syv ud af de 21 boliger i Rosenhaven lejet ud, men efter et åbent-hus-arrangement voksede interessen, og nu er 11 ud af de 21 boliger afsat.

- Det går lidt tungt, men det går fremad. Vi skal nok få det hele lejet ud, siger Kaare Graversen, der er formand for den lokale Domea-afdeling.

- Der var stor interesse, da vi holdt åbent hus i oktober. Her kom der over 40 gæster, og kort efter var yderligere fire huse lejet ud. Husene er hovedsageligt afsat til folk fra "gamle" Nørre Snede kommune, men der er også beboere, der kommer fra andre kommuner, fortæller Kaare Graversen.

Kaare Graversen, formand for den lokale Domea-afdeling, konstaterer, at det går stille og roligt fremad med udlejningen af de nye almennyttige boliger i Rosenhaven. Foto: Peter Hald

Rosenhaven er et tæt-lavt boligbyggeri, hvor Domea har opført i alt 21 nye boliger i det område, hvor maskinfabrikken Nama tidligere lå ved Spættevej og Rosendalsvej i Nørre Snede.


Det er et usædvanligt smukt boligområde i Nørre Snede.

Kaare Graversen


Boligerne stod klar til indflytning i september. De ligger lige op til det andet store nye boligbyggeri i Nørre Snede, nemlig Nama Parken.

- Det er et usædvanligt smukt boligområde i Nørre Snede - det ligger som en perle i byen. Det var lidt af et eksperiment for Domea at bygge 21 boliger i en forholdsvis lille by som Nørre Snede. Normalt bygger Domea jo i storbyerne, hvor det går hurtigt med at få lejet ud, så der skal nok gøres en ekstra indsats her for at få afsat husene. Vi har dog ikke i øjeblikket nogle nye åbent-hus arrangementer planlagt, siger Kaare Graversen.

Annonce

Venter med Ejstrupholm

Han har tidligere luftet tanken om at bygge et tilsvarende byggeri i Ejstrupholm, men det kommer til at vente.

- Flere fra Ejstrupholm har vist interesse for Rosenhaven, men de siger også, at de vil vente med at flytte, til der kommer sådan et byggeri i Ejstrupholm. Vi har faktisk kik på tre grunde i Ejstrupholm, men vi går ikke i gang med noget, før vi har lejet det hele ud i Rosenhaven, siger Kaare Graversen.

Der er tre boligtyper i Rosenhaven: Seks to-rums boliger på 90 kvadratmeter, ni tre-rums boliger på 100 kvadratmeter og seks fire-rums boliger på 110 kvadratmeter. De 90 kvm. store boliger koster 7172 kroner om måneden i husleje, og dem på 100 kvm. koster 7747 kr. om måneden. De største huse på 110 kvm koster 8321 kr.om måneden i husleje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce