Annonce
Den lille Avis

Flere messer aflyses

Annonce

Herning: Corona-restriktionerne betyder, at al messeaktivitet er tvangslukket frem til 28. februar. Derfor aflyses og udsættes messerne i MCH Messecenter Herning i januar og februar.

Feriemessen Ferie for Alle aflyses, kunstmessen Art Herning udsættes, og der arbejdes på en ny dato i marts for interiør- og designmessen Formland.

- Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindres af smitten. Til gengæld betyder tvangslukningen nødvendig hjælp i form af kompensationsordninger, for at vi kan komme igennem krisen og sikre de nødvendige rum for erhvervslivet, når det igen bliver muligt at mødes, udtaler Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH A/S.

MCH ser samtidig frem mod forårets store messer og er derfor i tæt dialog med brancherne om fødevaremessen Foodexpo i marts og Transport-messen i april.

Foruden de nævnte messer er landbrugsmessen Agromek tidligere blevet udsat, og motorcykel- og bilmessen Motorshow samt Hest & Rytter-messen, der er en del af Dansk Varmblods Hingstekåring, er ligeledes blevet aflyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce