Annonce
Den lille Avis

Fodboldtræner blev hædret

Linda Hansen, formand for EIF, og Finn Brostrup, formand for NSG, overrakte gaven til Thomas Jahn ved en lille ceremoni i Ejstrupholm Hallen. Foto: EIF/NSG

Nr. Snede/Ejstrupholm: Fodboldklubben EIF/NSG fik taget afsked med træner Thomas Jahn med manér. Den 46-årige Thomas Jahn sagde for nylig farvel til klubben, men han har været træner siden 2004 i Ejstrupholm, hvor han startede som børne- og ungdomstræner - blandt andet for sine tre dygtige drenge.

En overgang var han også ungdomstræner for Brande IF, men 2015 vendte han tilbage og blev træner for EIG/NSG's andethold i et år, hvorefter han blev førsteholds-træner.

Det var han i fire år og opnåede blandt andet at føre førsteholdet op i serie 2.

Annonce

- Thomas har virkelig været en god og vellidt træner med bred opbakning. I hans tid som seniortræner har de to klubbers samarbejde haft hele tre seniorhold og ét oldboys-hold, som Thomas også har været engageret i både som træner og spiller, siger klubformand Finn Brostrup.

Ud over at være træner har Thomas Jahn brugt flere år i bestyrelsen i EIF. I fritiden er han en ivrig maratonløber, og han har deltaget i mange af de store maratonløb.

Thomas Jahns hustru Bettina har støttet ægtemandens engagement i fodbold-arbejdet blandt andet som trofast tilskuer til de mange kampe både ude og hjemme. I forbindelse med hjemmekampe har hun også brugt tiden på at passe kiosken i klubhuset.

EIF/NSG belønnede ekstraordinært det flittige par for deres utrættelige arbejde med et weekendophold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Rock blandt brunkullene

Den lille Avis

Madfestival på Harrild Hede

Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Annonce