Annonce
Den lille Avis

Foreningssider: Foreningslivets nye gode ven er på banen

Virksomheden 'Foreningssider' 2021 henvender sig til foreninger, klubber og råd, der har brug for hjælp til at lave en flot og dynamisk hjemmeside. Holdet består af de to indehavere Claus Sørensen og Benjamin Ravn, samt Lisbeth Rasmussen, salg og marketing og udvikler og programmør, Nikolaj Brask-Thomsen. Foto: Christian Daugaard
En ny virksomhed med fokus på oprettelse af hjemmesider målrettet foreningslivet har set dagens lys i Give. Virksomheden "Foreningssider" er funderet på indehavernes egne mange gode oplevelser som aktive og erfaringer med foreningslivet.

GIVE:  Danmark har altid været et udpræget foreningsland båret af ildsjæle og frivillige, som har fundet sammen i et godt fællesskab omkring en sportsgren, en aktivitet eller en fælles hobby.

I en tid, hvor der er 'kamp om' medlemmer, og hvor de sociale medier/internettet er den nye platform, der bruges af foreninger og klubber til informationsdeling og som digitalt samlingspunkt, er det vigtigt, at man som forening, klub og råd får sig præsenteret på bedste vis - og her danner foreningens hjemmeside oftest det første vigtige indtryk.

Og det er så her at Benjamin Ravn og Claus Sørensen kommer ind i billedet. Begge bosiddende i Give, begge med lange føletråde ind i det lokale foreningsliv både via egne aktiviteter og deres børns engagement i forskellige lokale foreninger og klubber.

Annonce

En anden fælles referenceramme de to iværksættere har, handler om webdesign. Et område de begge går op i med både ildhu og stor faglighed som ballast. Benjamin Ravn er indehaver af Webtimisten, der laver websites, og Claus Sørensen er uddannet programmør og grundlægger af Spain-Holiday.

Har foreningslivet i blodet

De to har gennem et stykke tid været enige om, "at de skulle lave et eller andet sammen", og det kom ret hurtigt til at handle om webdesign og foreningsliv. Det grundlæggende formål er at lave gode, hurtige og brugervenlige webløsninger til foreningslivet og at lette arbejdet for foreninger, som jo i den grad er afhængige af frivilliges indsats i fritiden.

Claus Sørensen (tv.) og Benjamin Ravn er begge to inkarnerede foreningsmennesker o

- Vi er jo begge foreningsmennesker og kender til udfordringerne med at få løst de mange forskellige opgaver, der er i foreningsarbejdet. Vi kender rigtig godt til de udfordringer, der er med at få hænder nok til at løse alle opgaver. Derfor har vi udviklet et webdesign, som specifikt er tilpasset foreninger og klubber, og som de selv får adgang til at redigere, siger Benjamin Ravn og tilføjer:

-  Det unikke ved vores løsning er ikke bare den hurtige og enkle adgang, men især at brugeren ikke skal starte helt på bar bund.

Annonce

Keep it simple - og lækkert

Foreningssider leverer en komplet hjemmeside med eksempel på indhold, som er relevant for en forening, og det er let at redigere - også uden forudgående kendskab til hjemmesider. Og selvfølgelig er hjemmesiden responsiv, hvilket betyder, at hjemmesiden præsenteres flot på alle enheder fra computer til mobil.


Vi kender rigtig godt til de udfordringer, der er med at få hænder nok til at løse alle opgaver. Derfor har vi udviklet et webdesign, som specifikt er tilpasset foreninger og klubber

Claus Sørensen og Benjamin Ravn, indehavere af Foreningssider


- Vi ønsker at give alle typer foreninger og klubber en brugervenlig og flot præsentation på internettet til netop deres forening. Behovene, vi dækker, og problemer, vi hjælper med at løse, er let tilgængelighed og administration, hurtigt og billigt i gang. Det er vores håb og ønske, at vi med 'Foreningssider' kan være medspillere i forhold til at styrke foreningslivet, siger Claus Sørensen.

Konceptet er oppe at køre, det hele er sat i system, og med på holdet har man Lisbeth Rasmussen, der på bedste blækspruttevis tager sig af en række funktioner som marketing, salg, kundeservice og hjemmesider.

Det rent programmeringsmæssige inde i maskinrummet er i gode hænder hos Nikolaj Brask-Thomsen, der gennem flere år har arbejdet tæt sammen med Benjamin som programmør og udvikler omkring opgaver til 'Webtimisten'.

Annonce

Lokal svømmeklub benovet over effektiviteten

De første kunder er allerede landet, idet lokale foreninger som Give GIF, GISK, Give Håndboldklub, Give Badmintonklub og Thyregod Svømmeklub er kommet ind under 'Foreningssiders' beskyttende vinger.

Sidstnævnte forening brugte nærmest Foreningssider som en slags redningskrans, idet  Thyregod Svømmeklub (TSK), pludselig fik mulighed for at genåbne for alle svømmehold efter en lang corona-nedlukning. Men deadline for tilmeldingen nærmede sig hastigt.

- Vi  fik lige pludselig travlt, for hjemmesiden skulle være klar til at tage imod tilmeldinger. Der var kun 11 dage til, vi skulle åbne for tilmeldinger, da de ringede fra Foreningssider med et tilbud om en ny hjemmeside. Først kan jeg slet ikke se, hvordan vi skal nå det, men da vi ser, hvor hurtigt det er at komme i gang, og hvor meget der allerede ligger klar, så var der ingen betænkningstid, fortæller formanden for TSK, Thomas Reffstrup.

Som et slags åbningstilbud kan man få gratis oprettelse, og de første tre er måneder gratis. Herefter betaler man et fast årsabonnement, eller kontingent, for nu at blive i foreningssproget.

- Det er vores håb og ambition at nå ud til så mange foreninger, klubber og råd som muligt - gerne over hele landet. Det er også vores ambition, at skabe en virksomhed, der på sigt kan holde fire mand i gang - og fremfor alt handler det om at hjælpe så mange foreninger som muligt, lyder det samstemmende fra Claus Sørensen og Benjamin Ravn.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Gavmildt skolebudget: 60 millioner kroner til to skoler

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Biograf-succes langt ude på landet: Klovborg Kino har klaret sig i 25 år og fortsætter med de samme ejere

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Vi vil kæmpe for at bevare rådhuset i Nr. Snede, så vi sikrer, at der fortsat er aktiviteter og arbejdspladser

Den lille Avis

Vores ambition er at støtte og videreudvikle landsbyerne i kommunen

Den lille Avis

Flere lokale kandidater: Venstre-liste komplet med 16 navne

Den lille Avis

Enorm jobmesse kan samle 600 virksomheder og ligeså mange ledige

Den lille Avis

Historier om sprængstoffer og kaffeerstatning

Den lille Avis

Team HEG U13 piger fik en travl weekend

Den lille Avis

Ældrelivet skal være det gode liv med velfærd og værdighed

Den lille Avis

Prisen skal tjekkes: Kommunale entreprenøropgaver bliver nu sendt i udbud

Den lille Avis

"Farlig kunst" tæt på vej: Stor skulptur ved Gludsted skal flyttes eller sikres

Den lille Avis

Gavmildhed i regnen: Venlig gestus med en paraply

Den lille Avis

Budgetforlig uden den store sparekniv - men med udfordringer på ældreområdet

Den lille Avis

Efterskolernes Dag - nu med booking

Den lille Avis

Foreninger vil booste billetsalg til koncert

Erhverv

Efter 16 måneder: Priswe på sommerhuse falder

Den lille Avis

Pensionistforening fejrer 75 års jubilæum

Den lille Avis

Kuldsejlet ældrepleje-projekt: Metoderne virkede, men økonomien bristede

Den lille Avis

Højderyggens folkedansere er klar

Den lille Avis

Storstilet indsamling: Elever og forældre samler penge til udflugter

Den lille Avis

Simon Vanggaard holder foredrag i hjembyen

Den lille Avis

Fra æbler til most: Haveforening arrangerer æblepresse-dag

Den lille Avis

Selv gravsten varer ikke evigt: "Overskud" af gamle gravsten på kirkegård

Annonce