Annonce
Den lille Avis

Fortovs-aftaler faldt på plads

Det nye boligområde i Nørre Snede vil snart være helt færdigt, når det gælder udenomsarealerne og fortove. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Nr. Snede: En række aftaler om at etablere fortove og belægning i det nye boligområde på Spættevej og Rosendalsvej i Nørre Snede er nu faldet på plads og vedtaget af byrådet.

I forbindelse med projektet er der indgået aftaler med de "tilgrænsende" grundejere såsom Nørre Snede Byinvest og Domea om mindre arealerhvervelser og medfinansiering. Noget betales af kommunen, og andre dele af Nørre Snede Byinvest og Domea.

- Her er et fint eksempel på hvordan en løsningsorienteret tilgang fører til en fælles løsning i en sag, der ellers nemt kunne føre til uendelig tovtrækning mellem mange interessenter. Så vi siger tak for samarbejdet til alle parterne her i Danmarks bedste erhvervskommune. Og så glæder os til, at også disse sidste forhold kommer på plads i det fine nye område centralt i Nørre Snede, lyder kommentaren fra byrådsmedlem Henrik Engedahl (V), der er formand for teknik- og miljøudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce