Annonce
Ikast-Brande

Fotograf lancerer foto-aktivitet for børn og unge

Jette Hedegaard Holgersen har delt en række billed-eksempler med instruktion - her et træ fotograferet nedefra - så børnene kan hente inspiration. Foto: Jette Hedegaard Holgersen
Fotografen Jette Hedegaard Holgersen fra Ejstrupholm opfordrer børn til at fotografere lokale motiver.
Annonce

Ejstrupholm: Fotografen Jette Hedegaard Holgersen fra Ejstrupholm har nu fundet på en aktivitet, der kan opmuntre børn (og forældre), mens corona-virussen har sat skolerne i stå. Ideen er enkel: Børnene skal fotografere motiver fra Ejstrupholm i børnehøjde, og de kan så maile deres bedste billeder til Jette Hedegaard Holgersens mail jhhfotogen@gmail.com eller på Messenger til Jette Hedegaard Holgersen senest den 30. marts. Hun vil så få billederne printet og hængt op i vinduerne i den tidligere Dagli'Brugs i Ejstupholm.

- Jeg ville gerne hjælpe forældre, som er ved at løbe lidt sur i hjemmeundervisningen. Og som måske har nogle børn, som trænger til luft og læring på en og samme tid. Yderligere vil jeg gerne vise billederne frem i mine udstillingsvinduer efterfølgende - hvilket jeg virkelig glæder mig til. Så jeg håber, at mange er med på ideen, lyder det fra Jette Hedegaard Holgersen.

Deltagerne bliver delt op i tre grupper: Op til seks år, fra syv til 13 år og fra 14 til 18 år. Der vil måske vanke en lille præmie, men Jette Hedegaard Holgersen understreger, at det ikke er en konkurrence. Det handler i stedet om at lade kreativiteten blomstre. Børnene bestemmer selv motiverne, men hvis der er folk med på billederne, skal de huske at spørge dem først, før billederne bliver offentliggjort.

Opslagene om foto-aktiviteten er at finde i Spar, Ejstrupholm Slagter, i døren ved den gamle Dagli' Brugs samt hos Idé Blomster.

Yderligere er en stribe undervisningsfiler hængt op i brugsens gamle indgangsdør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce