Annonce
Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Frisør Tina Krogh Jensen har øget tempoet siden genåbningen. Der er masser af hår, der skal klippes. Foto: Peter Hald
Tina Krogh Jensen fra Frisørhjørnet har gang i saksen.
Annonce

Nr. Snede: Frisør Tina Krogh Jensen har haft travlt lige siden hun genåbnede sig salon for godt en måneds tid siden, da de mest vidtgående corona-restriktioner blev lempet.

- Jeg kunne mærke, at jeg havde været savnet. Og det er skønt at være tilbage igen - det giver anledning til smil. Der har virkelig været fuld fart på, og jeg droppede mine sædvanlige onsdags-lukkedage for at følge med, fortæller hun.

På grund af den gode efterspørgsel agter Tina Krogh Jensen ikke at lukke helt ned til sommer:

- Salonen vil være åben torsdag og fredage i ugerne 28, 29 og 30. Der er jo ikke så mange, der forlader landet, og jeg var også "tanket op", da jeg jo gik hjemme med børnene i fire uger, forklarer Tina Krogh Jensen.

Epidemier kommer og går, men hår bliver ved med at vokse, så Tina Krogh Jensens kunder kom myldrende ind, da hun slog dørene op igen. Hun har en bred kundeskare, da hun både klipper unge og ældre, mænd og kvinder, og de færreste har fået skræk for at gå til frisør. Men er der nogen i risikogruppen, hvor der skal tages særlige hensyn, så er Tina Krogh Jensen klar.

- Når man bestiller online eller ringer, kan man ønske, at jeg bærer hygiejnemaske, fortæller hun.

Annonce

Nye rutiner

Nogle rutiner har ændret sig:

- Frisørslagene bliver vasket efter hver eneste klipning, og jeg afspritter stole, borde med mere efter hver kunde. Så er der også nogle ting, der er afskaffet indtil videre. Blandt andet har jeg ikke ugeblade på hylden længere. Jeg serverer heller ikke kaffe i øjeblikket, men det kan være, at det kommer igen i engangs-krus, siger Tina Krogh Jensen.

Hos en frisør bliver der snakket om lidt af hvert, og selvfølgelig er coronaen stadig et af de varme emner. Men apropos den trælse virus, så har Tina Krogh Jensen endnu ikke hørt om et helt sikkert lokalt corona-tilfælde, og hun og hendes familie har selv undgået sygdommen.

- Jeg tror ikke, at der er meget corona her i området. Jeg er heller ikke bange, når jeg tager på arbejde, siger hun.

Alligevel tager hun som nævnt sine forholdsregler, og håndspritten er stadig fast tilbehør i butikken.

Tina Krogh Jensen åbnede sin salon på hjørnet af Bredgade og Rosengade (deraf navnet Frisørhjørnet) den 3. december sidste år, og den 4. maj i år fik hun selskab på matriklen. Rikke Breinbjerg, der ejer ejendommen, åbnede sin dametøjsforretning Rikkes Butik i lokalet ved siden af, og det er frisøren glad for:

- Dametøj og hår... det er en supergod kombination af nabobutikker. Mange af mine kvindelige kunder skal jo lige ind og kigge hos Rikke. Vi skal heller ikke glemme blomsterbutikken Viola lige overfor. Vi udgør et godt trekløver her i området, siger Tina Krogh Jensen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce