Annonce
Den lille Avis

Gensynsglæde med grin: Hvor ser I gamle ud

Gensyndglæden var stor, da klassens tidligere klasselærer Karen Madsen dukkede op. Foto: Jens Amtoft
Annonce

Nr. Snede: Hold kæft, hvor ser I gamle ud, lød det med et grin i forhallen fredag eftermiddag på Nr. Snede Centralskole.

Derefter rungede en fælles latter, inden snakken igen bredte sig.

Da eleverne i 9. Klasse var færdige med at holde sidste skoledag, rykkede en flok noget ældre tidligere elever ind på skolen.

I 1969 gik 20 elever ud af den ene af skolens realklasser, og ikke færre end 19 af dem, havde tilmeldt sig fredagens 50-års jubilæumsfest.

- Den eneste, der har meldt afbud, er bosiddende på New Zealand, så det er bestemt en lovlig undskyldning, sagde Elin Nielsen med et smil.

Hun har været med til at stable jubilæumsarrangementet på benene, sammen med Jan Ole Baltser, Poul Schultz og Erik Kjær.

Arrangørerne er alle fire bosiddende i Nr. Snede.

- De øvrige er spredt over det meste af landet. De fleste bor i Jylland, sagde de fire arrangører, mens de ventede på, at folk skulle ankomme.

Det er 50 år siden denne realklasse gik ud af Nr. Snede Centralskole. Fredag eftermiddag blev 50-året fejret med gensyn på skolen. Foto: Jens Amtoft
Annonce

Rundvisning

Udover de gamle klassekammerater var der én gæst, som de særligt så frem til at mødes med.

- Vores klasselærer Karen Madsen kommer også. Det er flot, for hun er jo noget ældre, end os andre, der er 66 og 67 år, sagde Elin Nielsen.

Der er 15 år siden, at da gamle klassekammerater så hinanden sidst.

- Vi fejrede 35 års jubilæum - det er så 15 år siden, forklarede Elin Nielsen.

Da folk var ankommet, stod den nuværende skoleleder Karl Plougstrup-Petersen klar til at tage imod for at give en rundvisning.

- Det er første gang, at jeg giver en rundvisning til 50-års jubilarer. Det er trods alt ikke noget, der sker hver dag, sagde han til avisen, inden han førte an mod det, der er tilbage af den ældste del af skolen.

For en ting var, at folk lige skulle se hinanden an.

Der blev også kastet undrende øjne på skolebygningerne, der efter den omfattende ombygning og renovering var svær at kende for de fleste.

Efter rundvisningen var der fælles spisning med masser af snak om gamle dage.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce