Annonce
Den lille Avis

Give Steel nomineret til pris

Give Steel fra Brande er nomineret til en pris for virksomhedens sociale indsats. Prisen hedder CSR People Prize og uddeles den 24. marts. Arkivfoto: Give Steel
Give Steel A/S er med i finalefeltet til CSR People Prize for virksomhedens sociale indsats.

Brande: Give Steel A/S er med i finalefeltet til CSR People Prize for virksomhedens sociale indsats, hvor mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet får en chance for at bevise sig. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

CSR People Prize har eksisteret siden 1999 og er en hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet. Det kan for eksempel være virksomheder, der ansætter mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholder ansatte, som risikerer at miste jobbet, eller som forebygger nedslidning, stress eller mistrivsel.

Erhvervslivet og forskningsverdenen er stærkt repræsenteret i juryen bag prisen, som har været på en hård opgave med at indsnævre feltet af de mange indstillede virksomheder til de ni endeligt nominerede. En af de nominerede er Give Steel A/S, der med i alt 448 ansatte har en lang tradition for at tage et socialt ansvar, og virksomheden åbner gerne sine døre for udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap, misbrugere eller tidligere kriminelle.

Annonce

Mange lærlinge

I dag har virksomheden 58 ansatte, som på den ene eller den anden måde har været på kanten af arbejdsmarkedet. Ud af disse er 30 lærlinge. Virksomheden gør desuden en stor indsats for at forebygge sygefravær og fysisk nedslidning blandt medarbejderne. Derudover har Give Steel A/S også tiltag, som skal fremme sundheden blandt medarbejderne.

Give Steel er nomineret i kategorien med mere end 250 ansatte og udmærker sig også ved positive data for deres sociale ansvar målt gennem Benchmarkmodellen. Det gælder for eksempel antal af praktikforløb, der ender med ansættelse i virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Biograf-bog i nyt oplag

Den lille Avis

Sådan gør du cyklen forårsklar

Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Annonce