Annonce
Den lille Avis

Gludsted løber og cykler by- og sportsfesten i gang

Ud over at løbe kan man også give sig i kast med plantageløbet på moutainbike. Og som det kan ses på dette foto fra i fjor, er det ret populært. Privatfoto
Annonce

Gludsted: Tiden nærmer sig for det årlige Gludsted Plantageløb. Det store løb finder sted torsdag 15. august og begynder klokken 19.00.

- Det er blevet en rigtig god tradition at starte festdagene op med det store plantageløb for både motionsløbere, travefolk og MTB-cyklister. Sidste år sendte vi hen ved 100 motionister afsted ud på de smukke ruter i plantagen. Vi er enormt glade for, at vi har fået lavet nogle gode stationære løberuter samt mountainbikerute i samarbejde med Naturstyrelsen. Det betyder, at rigtig mange fra hele kommunen benytter sig af at smutte en tur ud at motionere på egen hånd, fortæller Kirsten Hoffmann, der er med til at arrangere løbet.

Der er løberuter for enhver smag og temperament, lige fra 5 og 10 kilometer op til "den seje nyser" på 15 kilometer, som går ud og op over Isenbjerg.

MTB løbet, som også er blevet et stort hit med den 21 km lange rute, kommer ud i det smukkeste, som plantagen kan byde på. Nogle steder lidt kuperet, og andre steder er det de smalle dyrestier, der udfordrer balancekunsten, da stierne snor sig imellem træer, så det giver sved på panden. Opstart af både løbe og MTB ruter er i år ændret lidt, men alt bliver godt afmærket, samt at der også vil være vejvisere på ruten, fortæller Kirsten Hoffmann.

- Vi har også i år allieret os med DGI Midtjyllands tidtagnings udstyr med chip, så vi for både gode og korrekte tider på alle deltagerne. Efter løbet er der gratis forfriskninger i form af vand, frugt og lidt sødt. Der er fine gevinster til de hurtigste i hver kategori. Der er ligeledes mulighed for omklædning samt bad. Så snyd ikke dig selv for denne fantastiske motions og naturoplevelse i samvær med en masse andre motionister, og tilmeld dig ved at gå ind på www.gludsted-gif.mono.net under løb, tilføjer Kirsten Hoffmann.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce