Annonce
Den lille Avis

God stemning og gode handler til Duedag

Duedagen i Ejstrupholm fik en gang regn. Det er også sket før. Arkivfoto
Annonce

Ejstrupholm: Stemningen var som altid i top, og der blev lavet mange gode handler til Duedag i Ejstrupholm søndag den 13. oktober. Vejret drillede dog en anelse. Knap så mange kræmmere og besøgende havde fundet vej til Ejstrupholm sammenlignet med de foregående år, hvilket formentlig skyldes en dårlig vejrudsigt for den pågældende søndag, vurderer Kim Storm fra Duedagsudvalget.

Han glæder sig dog over, at det faktisk holdt tørt størstedelen af dagen.

Duedagen tjener penge på stadepladser, parkering, pølsesalg og salg af drikkevarer. Det endelige overskud er ikke gjort op endnu.

Duedagen er et samarbejde mellem de fire lokale foreninger Ejstrupholm Håndværker- og Borgerforening, Ejstrupholm Gymnastikforening, Ejstrupholm Idrætsforening og Ejstrupholm Erhvervsforening, og når resultatet er gjort endelig op, får hver forening del i overskuddet.

Cirka 200 frivillige hjælper til med mange forskellige opgaver før, under og efter Duedag. Ligeledes er der mange af Ejstrupholms indbyggere, der bliver berørt af Duedag, da byen bliver afspærret. Men alle tager det med godt humør, og arrangørerne sender en stor tak til de mange hjælpere, byens handlende og indbyggerne, som er grunden til, at det hele kan lykkes.

Vil man gerne give en hånd med til Duedagen, kan man i øvrigt melde sig som hjælper på ejstrupholm.dk under Duedag.

Næste Duedag er den 11. oktober 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce