Annonce
Den lille Avis

Godt i gang med håndbolden i Ejstrup Hærvejen inden corona-pausen

Sejre til Ejstrup Hærvejen i tætte kampe.
Annonce

Nr. Snede/Ejstrupholm: Søndag 25. oktober var næsten alle hold på banen i Nørre Snede Hallen som planlagt ifølge kampprogrammet. Men nu følger herefter foreløbig en måneds kamppause på grund af corona- nedlukning.

Om det var det, der gjorde at stemningen og præstationerne var i top i Nørre Snede Hallen – skal være usagt – men det var en hvert et god dag i hallen.

Jyllandsserie Herrerne skulle op mod Ry Håndbold, og skulle forsøge at komme på tavlen efter nederlag i holdet første kamp.

Det blev en tempofyldt, målrig, underholdende og spændende kamp.

Ejstrup Hærvejens Marcus Mikkelsen startede godt ud i angrebet med tre hurtige scoringer, og herefter tog Ry Håndbold en mandsopdækning af ham.

Anders Meldgaard udnyttede den mere plads til gennembrud – og scorede fire mål i første halvleg.

En første halvleg hvor holdene fulgtes ad til pausestillingen 17-16 i hjemmeholdets favør.

I 2.halvleg fortsatte med højt tempo og intensitet. Men med flotte redninger i målet af Dan Timmermann, og et skærpet angreb – gjorde at hjemmeholdet trak fra til en 5-måls føring.

Men Ry kæmpede sig hårdt tilbage, og udlignede med omkring 15 sekunder før tid.

Hjemmeholdet slog hurtig contra i kampens sidste sekunder – og det resulterede i et angreb i venstre side med en returbold, hvor Anders Meldgaard kastede sig ind i feltet og fik bolden i mål i kampens sidste sekund – til en sejr på 32-31 og stor jubel fra tilskuerne i hallen.

Annonce

Jyllandsserien

Jyllandsserie damer skulle op mod Vejle Håndbold – med bl.a. Tove Seest på holdet – som spillede Liga håndbold i team Esbjerg for få sæsoner siden.

Opgøret startede lige – men hen i anden halvleg trak hjemmeholdet fra til fem måls føring – bl.a. på flotte langskudsmål fra Iben Due Kristensen – med hendes i alt seks scoringer i kampen.

Men Vejle fik sig kæmpet tilbage og gik til pausen blot bagud med 12-10.

I halvleg fortsatte det tæt og intenst. Vejle fik kontakt – og kom foran med to mål – men hjemmeholdet slog contra bl.a. med flot stregspil og mål fra Amalie Dam, bl.a. et mål scoret med baghånden med ryggen mod målet – som en af hendes i alt seks scoringer i kampen.

Hjemmeholdet trak dermed fra til en sejr på 23-20, og dermed går holdet til corona-pausen i toppen af puljen.

Serie 3 Herrer tilkæmpede sig en flot sejr på 20-16 i lokalopgøret mod Uldum IF.

Og Serie 2 Damer måtte inkassere et nederlag på 12-27 mod ØNIF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Den lille Avis

Klassisk koncert på museum

Den lille Avis

Fodboldtræner blev hædret

Annonce