Annonce
Ikast-Brande

Hal fejrer nyt cafeteria og ny bestyrer

Winnie Hansen blev tidligere på året ansat som halbestyrer i Nørre Snede Hallen - en hal hun kender rigtig godt takket være mange års indsats for håndboldsporten. Arkivfoto
Annonce

Nr. Snede: Et nyt cafeteria og et nyt moderne køkken er nu på plads i Nørre Snede Hallen, og det bliver fejret med en uformel indvielse og reception torsdag 21. november fra klokken 16.00 til 18.00.

- Efter en fantastisk indsats af et nedsat byggeudvalg fra hallens bestyrelse og kompetente folk omkring hallen er vi nu færdig med denne ”Etape 1” af en ny og moderne sportshal i Nørre Snede. Vi har også i løbet af sommeren 2019 fået en ny halbestyrer, Winnie Hansen, som allerede er i fuld gang, og som har sat sit præg på byggeriet, og hallen i øvrigt. Disse to ting vil hallens bestyrelse gerne markere, oplyser hallens formand Torben Christensen.

- De sidste par år har der fra hallens side været arbejdet med mange nye tiltag i og omkring Nørre Snede Hallen for at møde hallens brugere og egne forventninger. Dette i håb om at vi kan leve op til at være en moderne hal, som også i fremtiden vil være attraktiv for byen og byerne omkring os. Der er mange ideer på bordet, og der skal mange penge til, så i første omgang blev der sidste år besluttet at vi vil bruge vores tid, energi og penge på et nyt cafeteria og køkken, tilføjer Torben Christensen.

Alle er velkomne til receptionen den 21. november i Nørre Snede Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce