Annonce
Den lille Avis

HGF hjælper ny gå-sammen aktivitet

- Vi har lavet et samarbejde om, at "Nørre Snede - bevæg dig for livet" nu er blevet en selvstændig afdeling i HGF, forklarer Michael Braae-Cortsen. Arkivfoto: Peter Hald
Højderyggens Gymnastik Forening optager den nye motionsgruppe "Nørre Snede - bevæg dig for livet".

Nr. Snede: Højderyggens Gymnastik Forening (HGF) træder nu til og hjælper den nystartede motionsgruppe "Nørre Snede - bevæg dig for livet" med at få tingene til at fungere smidigt i en tid, hvor der stadig er mange corona-restriktioner.

- Vi har lavet et samarbejde om, at "Nørre Snede - bevæg dig for livet" nu er blevet en selvstændig afdeling i HGF. Det betyder nemlig, at de registrerede gå-værter, der nu er med hos os, må gå med 25 deltagere inklusive værten. Så overholder vi de gældende retningslinjer. Hvis man ikke er med i en forening, skal man derimod overholde en regel om, at man højest må gå fem personer sammen, forklarer HGF's formand Michael Braae-Cortsen.

Han understreger, at HGF ikke styrer aktiviteterne i"Nørre Snede - bevæg dig for livet".

- Det er en helt selvstændig afdeling - de kører deres, og det gør de rigtig godt. Lige nu er der rigtig meget behov for at få etableret gå-fællesskaber, der lokker folk op af sofaen, så vi samarbejder meget gerne for at få flere ud. Så hæver man jo muligheden for, at flere kan gå sammen, siger HGF-formanden.

Ud over gå-ture er der også andre tilbud i "Nørre Snede - bevæg dig for livet", for eksempel er der også cykelture.

HGF selv må foreløbig vente på at starte med foreningens traditionelle gymnastik-aktiviteter inde i Nørre Snede Hallen, men HGF's sjippehold er nu startet udenfor, og man har også et udendørs Quigong-hold.

- Vi håber, at vi kan komme i gang med gymnastikken i april, og lige nu er vi ved at planlægge vores forårshold, fortæller Michael Braae-Cortsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Den lille Avis

19-årig bestod svendeprøven

Annonce