Annonce
Ikast-Brande

HGF's sjippere går i gang

Sjippepigerne fra HGF er gået i gang med udendørs træning. Det har været længe ventet. Privatfoto
Friluftstræning starter. Sjippehold fra Højderyggens Gymnastikforening er klar.
Annonce

Nr. Snede: regeringen har nu givet tilladelse til, at idrætsforeningerne kan begynde med at arrangere udendørs idræt, og blandt andet er Højderyggens Gymnastikforening (HGF) i Nørre Snede klar.

HGF var forberedt og havde planerne klar til hurtigt at bytte deres online sjippetræning ud med træning i det fri for deres sjippe opvisnings- og konkurrencehold.

- Det er noget helt andet at træne fysisk sammen, og det ses og høres tydeligt på stemningen blandt sjipperne. Der er meget mere liv, bevægelse, smil, snak og latter fra sjipperne, end da vi var enkeltvis og fastlåst foran en skærm og kamera. Det vil jeg glæde mig over i langt tid, men nu, er det bare fantastisk dejligt endelig at mødes fysisk igen, siger Michael Braae-Cortsen, formand for HGF og rope skipping instruktør for begge hold.

Tre nye piger er lige rykket op på opvisningsholdet, så det i dag tæller 15 piger, hvoraf de seks piger også er på konkurrenceholdet. Derfor har HGF været nød til at dele træningen i to hold, for at kunne overholde forsamlingsforbuddet på max. 10 personer, og samtidig er afspritning af sjippetove og hænder blevet hverdag på holdene flere gange under træningen, samt afstand ifølge DGI's retningslinjer.

HGF er også i gang med forberedelserne til opstart af deres teenfit hold, som meget snart er klar til også at træne i det fri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce