Annonce
Den lille Avis

Hus-salget boomer - og sommerhuse bliver revet væk

Tinne W. Lambertsen har som ejendomsmægler i 30 år solgt huse i Nr. Snede. Hun kan berette om stigende salg, især når det gælder sommerhuse og parcelhuse. Foto: Morten Pape
Ejendomsmægler Tinne Lambertsen oplever en ekstraordinær efterspørgsel efter sommerhuse ved Rørbæk Sø.
Annonce

Nr. Snede: Corona-pandemien medfører forandringer i forbruget. En af de mærkbare forandringer er, at sommerhuse pludselig er blevet meget attraktive. Det kan den lokale ejendomsmægler Tinne Lambertsen fra EDC i Nørre Snede tale med om.

- På trods af corona må vi konstatere, at der er en stigende interesse for boligkøb - også i vores område. Det er gået fantastisk i år, siger Tinne Lambertsen.

Hun anslår, at der i 2020 har været en stigning på 25 procent i hussalget i forhold til 2019, og blandt andet er sommerhuse ved Rørbæk Sø.

- Sommerhuse ved Rørbæk Sø bliver revet væk, og der er udsolgt. Folk venter på sommerhuse, og priserne er også dernede steget. Nu har jeg været mægler her i området i snart 30 år, og jeg må konstatere, at det virkelig har rykket med sommerhusene, siger Tinne Lambertsen.


Sommerhuse ved Rørbæk Sø bliver revet væk.

Tinne Lambertsen, ejendomsmægler


- Stigningen i sommerhus-salget skyldes sikkert, at folk ikke kan komme ud at rejse. De får øjnene op for de danske naturperler, og det har været meget tydeligt ved Rørbæk Sø. Her i sommer har der virkelig været mange gæster ved søen, og nogle gange har der været så mange biler, at man næsten ikke kunne komme til, tilføjer hun.

Annonce

Mangler boliger

Der er også gang i parcelhus-salget i Nørre Snede og omegn:

- Der bliver solgt mange parcelhuse, så lige nu mangler vi virkelig boliger til salg, for "hylden" er ryddet. Flere byggegrunde kunne vi også bruge, vi mangler byggegrunde, og nu håber vi på, at den kommende udstykning på Kildebakken vil frigøre nogle huse, siger ejendomsmægleren.

En stor del af salget skyldes, at unge børnefamilier fra større byer er på jagt efter de billigere parcelhuse på landet. De unge førstegangskøbere går typisk efter huse til priser af omkring en million kroner, fortæller Tinne Lambertsen.

Ud over sommerhuse og parcelhuse er  kommet gang i salget af landejendomme.

- Mange vil gerne ud og have luft under vingerne - det er jo igen noget, som coronaen har medført. Og ligesom med sommerhuse må det være positivt for samfundet, at handlen foregår i Danmark, siger hun.

Tinne Lambertsen har også solgt lejligheder i den nye bebyggelse Nama Parken, og her er ikke alle ejerlejligheder blevet solgt.

- Som i storbyerne er leje-lejligheder det mest interessante, og derfor leder vi nu efter en investor, der vil købe de sidste lejligheder i Nama Parken og leje dem ud, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Succes for opera trods corona

Annonce