Annonce
Den lille Avis

Jobpatruljen er klar til at rykke ud trods corona

Unge frivillige tager ud og besøger arbejdspladser i to sommeruger.
Annonce

Midtjylland: Jobpatruljen fra fagforeningerne rykker som vanligt ud på landevejene i det midt- og vestjyske i ugerne 28 og 29.

- I en tid, der har budt på mange udfordringer på grund af corona-krisen, giver det i år ekstra meget mening at komme rundt med Jobpatruljen for at høre, hvordan både de unge fritidsjobbere men også arbejdsgiverne har det, lyder det fra Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest.

HK står sammen med en række andre fagforeninger bag Jobpatruljen, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 18 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet. Hver sommer besøger cirka 250 unge frivillige omkring 10.000 arbejdspladser over hele landet og fortæller om løn, sikkerhed og rettigheder på arbejdspladsen. I 2019 var Jobpatruljen på sin rundtur i Midt- og Vestjylland på 2084 besøg og talte med 399 unge fritidsjobbere, hvilket var rekord.

Som følge af corona-pandemien vil de unge aktivister have fokus på sikkerhedsafstand og begrænsning af fysisk kontakt, vask af hænder og brug af sprit med mere, når de kommer rundt for at tale med fritidsjobberne og arbejdsgiverne.

Hvis man vil være en del af Jobpatruljen 2020, kan man melde sig nu, fortæller Daniella Østergaard Roslev, der er ungdomskonsulent hos HK MidtVest og koordinator af Jobpatruljen i det midt- og vestjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Egnsmuseum fylder 50 år

Annonce