Annonce
Den lille Avis

Juletræstænding med bilhorns-nedtælling

I lørdags var en flok frivillige, "De Gule Veste" traditionen tro i gang med at opsætte julebelysningen i træerne på Torvet. Og den 29. november tændes juletræet. De frivillige er på gaderne igen den kommende lørdag, hvor julehjerterne og juletræerne bliver sat op. Foto: Erik Steffensen
Nørre Snede Erhvervsforening holder "forsigtig juletræstænding" søndag 29. november.

Nr. Snede: Corona skal ikke få lov til at spolere julehyggen. Sådan er holdningen hos Nørre Snede Erhvervsforening, der vil holde juletræstænding søndag 29. november - første søndag i advent - trods covid-19.

Men arrangementet gennemføres med forsigtighed:

- Når juletræet tændes den første søndag i advent, er det på "pas på hinanden"-måden. For ikke at opfordre til sammenstimlen anbefaler vi, at folk ankommer i deres biler og parkeret på p-pladserne ved Torvet. Sammen dytter vi så ned og tænder juletræet, oplyser Britta Lund fra Nørre Snede Erhvervsforening.

Man begynder klokken 16.40 med julemusik på Torvet, og fra kl. 16.45 "dytter" man ned, og lysene tændes på juletræet.

Efter juletræstænding er der julesalmesang i Nørre Snede Kirke fra klokken 17. Kirkeklokkerne kimer i fem minutter inden start.

Der bliver også en julekonkurrence i uge 48, hvor børn kan tælle røde hjerter i byen og få frugt, og voksne kan også tælle røde hjerter og være med i lodtrækningen om et gavekort til medlemmerne hos Nørre Snede Erhvervsforening. Det kommer der mere om i en annonce i Den Lille Avis i uge 48.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Den lille Avis

Elev-tegninger i tidligere brugs

Den lille Avis

SuperBrugs øgede overskuddet

Annonce