Annonce
Den lille Avis

Købmandsbutik fik overskud

Købmandsbutikken i Klovborg kan se frem til et overskud år. Foto: Peter Hald
Købmandsbutikken i Klovborg kommer ud af 2020 med overskud.

Klovborg: Købmandsbutikken i Klovborg kom i tredje kvartal ud med et overskud på 125.000 kroner, kunne foreningen bag butikken konstatere på generalforsamlingen for nylig.

Det sammenholdt med ansættelsen af en ny købmand, Gitte Kiel, der tiltræder 16. november, betyder, at butikken nærmer sig mere rolige vande efter to omskiftelige år, hvor der blev skiftet købmand flere gange.

Bestyrelsen derimod har i mange år været stabil med relativt få udskiftninger, og der var da også denne gang genvalg til formanden Jacob Voldby og Kirsten Marie Nørgaard, der var på valg.

Derudover består bestyrelsen af Birgit Christensen, Inge Have, Jesper Knudsen og to nyvalgte suppleanter, Stig Døssing og Michael Vestergaard, der afløser Ella Liboriussen og Lisbeth Skærlund.

Grund til optimisme

Der er optimisme i bestyrelsen, der mener, at 2020 bliver bedre end 2019:

- I 2019 kom vi ud med et minus, og det kom ikke bag på os. Vi skiftede jo købmand to gange, og det gør man ikke, uden at det koster. Men nu præsterer vi et overskud. Dags dato havde vi et overskud på 125.000 kroner for de første tre kvartaler, og intet tyder på, at det bliver mindre i det sidste kvartal. Så 2020 skal nok give et fint resultat, fortæller bestyrelsesmedlem Jesper Knudsen.

Gitte Kiel, den nye købmand, deltog i generalforsamlingen. Her ses hun sammen med en af de frivillige hjælpere, Benny Busk Sørensen. Foto: Kirsten M. Nørgaard

Man glæder sig også til, at købmand Gitte Kiel begynder:

- Gitte Kiel var til stede på generalforsamlingen og præsenterede sig selv, og folk tog meget positivt imod hende, understreger Jesper Knudsen.


2020 skal nok give et fint resultat.

Jesper Knudsen


Ud over en ny købmand vil der også ske andre synlige forandringer i butikken:

Dagrofa-koncernen kommer inden for kort tid med et nyt butiks lay-out med nye farver og ny facadebeklædning på butikkerne. Nogle steder er det begyndt. Det vil også komme til Klovborg i løbet af få måneder, oplyser Jesper Knudsen.

Der bliver også satset på mere discount, når det gælder priserne, tilføjer han.

Med hensyn til bygningerne på Storegade vil der løbende være forskellige opgaver:

- Vi har været igennem en turbulent med nye kølere og kompressorer og ny parkeringsplads. Og der er jo altid noget på programmet. Vi har væltet mejerirummet på lageret, og der skal gøres noget der, og vi skal have udbygget vores video-overvågning, fortæller Jesper Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Den lille Avis

Elev-tegninger i tidligere brugs

Den lille Avis

SuperBrugs øgede overskuddet

Annonce