Annonce
Den lille Avis

Kafferisteri kører på fuld styrke igen

- En lille forretning som vores kan omstilles på blot en formiddag. Vi kan hurtigt geare ned og geare op, siger kafferister Brian Sigtenbjerggaard fra Nørre Snede. Foto: Peter Hald
Nørre Snede Kafferisteri vender tilbage til de normale tilstande.
Annonce

Nr. Snede: Corona-restriktionerne bliver gradvist lempet, og det betyder, at flere og flere butikker og virksomheder vender tilbage til normale tilstande.

Det gælder blandt andet Nørre Snede Kafferisteri, som nu har genindført de normale åbningstider. Kafferisteriet, der drives af Brian Sigtenbjerggaard, har i en periode kørt med begrænsede åbningstider både i Nørre Snede og i butikken i Herning, men er nu tilbage på fuld styrke.

Den eneste forskel er, at den lille café, der hører til butikken på Strøget i Nørre Snede, stadig ikke er åben, men Brian Sigtenbjerggaard overvejer at indføre udendørs servering.

Corona-krisen medførte, at kafferisteriet måtte omstille sig, og blandt andet har Brian Sigtenbjerggaard og hans medarbejdere brugt ekstra kræfter på at opdatere og udvide forretningens webshop.

- Vi gav den fuld skrue med webshoppen, og vi har faktisk haft travlt. Vi har tilført webshoppen en masse nye produkter, og derfor har jeg taget en større del af bagbutikken i brug som lager. Det var så heldigt, at vi her i foråret fik en ny platform til webshoppen, og det har fungeret godt, fortæller Brian Sigtenbjerggaard.

Annonce

Hurtig tilpasning

- Vi har ikke søgt hjælpepakker, men vi har mærket en tilbagegang i omsætningen - blandt andet fordi vores engros-kunder ikke købte så meget. Cafeer og restauranter har jo været lukkede, og det samme gjaldt en del af de arbejdspladser, som aftog vores kaffe. Men en krise som denne giver både udfordringer og muligheder, og en lille forretning som vores kan omstilles på blot en formiddag. Vi kan hurtigt geare ned og geare op, siger kafferisteren.

- Jeg har jo en baggrund som soldat, og jeg kan helt tilslutte mig mottoet for de engelske specialstyrker: "Improvise, adapt and overcome", tilføjer han med et glimt i øjet.

Turistsæsonen står for døren, og Brian Sigtenbjerggaard er spændt på, hvordan det vil gå med turismen.

- Der er sikkert mange flere danskere, der holder ferie herhjemme, men til gengæld vil vi måske se færre udlændinge. Vi må jo håbe, at det begynder at åbne sig, siger han.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce