Annonce
Den lille Avis

Kafferisteri udvider med ny butik

Brian Sigtenbjerggaard omgivet af kaffesække i sit risteri i Nørre Snede. Nu bliver der brug for endnu flere kaffebønner, for Sigtenbjerggaard har udvidet sit lille "kaffeimperium" med endnu en butik i Herning. Arkivfoto
Annonce

Nr. Snede/Herning: Med opkøbet af butikken Te & Kaffe Galleriet i Herning er Nørre Snede Kafferisteri nu vokset til at omfatte to butikker - nemlig det oprindelige kafferisteri på Strøget i Nørre Snede plus den nyerhvervede butik, der er at finde på Bredgade i Herning.

- Vi har ansat tre medarbejdere i Herning - heriblandt den tidligere ejer Karin Rosager, fortæller kafferister Brian Sigtenbjerggaard, der er indehaver af Nørre Snede Kafferisteri.

- Vi havde en del kunder i Herning i forvejen, og Te & Kaffe Galleriet tilføjer noget nyt, da de er meget stærke på te, siger Sigtenbjerggaard.

Han åbnede sit kafferisteri i Nørre Snede i november 2014 i byens tidligere bageri, der havde stået tomt i nogle år. Kafferisteriet viste sig at være en succes og har altså nu ekspanderet med butikken i Herning.

I Nørre Snede er der tre ansatte i kafferisteriet, inklusive Brian Sigtenbjerggaard selv.

Ud over jobbet som kafferister er Brian Sigtenbjerggaard også kendt som byrådsmedlem for Venstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce