Annonce
Ikast-Brande

"Kedelig hverdag" på plejecenter Solbakken

Plejecenterleder Lene Nørgaard fra Solbakken i Ejstrupholm melder om en rolig, men stille hverdag på plejecentret. Arkivfoto: Peter Hald
Plejecenter Solbakken i Ejstrupholm oplever en mere stille dagligdag, da alle aktiviteter er lukket ned.
Annonce

Ejstrupholm: Plejecenter Solbakken i Ejstrupholm oplever en ny hverdag i disse corona-tider.

Ifølge plejecentrets leder Lene Nørgaard har man være forskånet for corona-tilfælde, og ingen blandt personalet er rapporteret syge med den nye virus, men på grund af de mange sikkerhedsforanstaltninger er dagligdagen blevet noget anderledes.

- Vi har sagt nej til forsamlinger på over fem personer, og vi spiser ikke længere sammen i spisesalen. I stedet får beboerne mad i deres lejligheder. Vi har også måttet stoppe vores aktiviteter for beboere, så det er blevet lidt mere kedeligt at gå på arbejde. Solbakken plejer jo at være et meget levende sted på grund af alle vores aktiviteter, siger Lene Nørgaard.

Med hensyn til besøg gælder det for Solbakken ligesom for de øvrige plejecentre, at besøg skal begrænses til et absolut minimum, og der er nu indført en regel om, at besøg - også fra pårørende - kun kan ske efter forudgående aftale.

Der er ikke krisestemning på plejecentret.

- Både beboere, medarbejdere og pårørende er meget forstående, og de tager det roligt, understreger Lene Nørgaard.

Annonce

Ny Facebookgruppe

På grund af det stigende behov for at kommunikere hurtigt til pårørende, frivillige, medarbejdere og beboere har Lene Nørgaard i øvrigt oprettet en helt ny Facebook-gruppe for Solbakken. Den hedder Pleje og Aktivitetscenter Solbakken, Ejstrupholm.

- Jeg har egentlig ikke været så meget for Facebook, men det er hurtigere og mindre besværligt at kommunikere her i facebookgruppen end at sende mail til folk. Gruppen er ikke en debatgruppe, og spørgsmål besvarer vi stadig kun ved telefonisk henvendelse eller på mail, oplyser Lene Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce