Annonce
Den lille Avis

Kendt vinbutik lukker om godt en måned

Vinhandleren John Bruce har drevet en populær butik i Ejstrupholm, men nu har han fået nyt job i Silkeborg. Arkivfoto
Annonce

Ejstrupholm: En af Ejstrupholms mest populære og kendte butikker, Vinskuret på Vestergade 8, lukker i slutningen af oktober. Indehaveren John Bruce har truffet beslutningen, fordi han savner kolleger i hverdagen.

- Forretningen går udmærket, men jeg mangler kolleger. Det har jeg altid været vant til tidligere. Det drejer sig om at få inspiration og oplevelser, og det kan blive lidt ensomt at passe butikken alene til dagligt, forklarer 52-årige John Bruce, der har arbejdet i vinbranchen i mange år.

- Det har været en svær beslutning at træffe. Jeg har fået en fantastisk opbakning her i Ejstrupholm - det er jeg utroligt glad for og meget taknemmelig for. Men i denne branche betyder kolleger rigtig meget, siger han videre.

Annonce

Nyt job i Silkeborg

John Bruce har fået et nyt arbejde i forretningen Vinspecialisten på Vestergade i Silkeborg, hvor han blandt andet bliver kollega med den kendte vinmand Ludovic Riauté, der er indehaver af Vinspecialisten.

- Jeg starter officielt den 18. november i Silkeborg, så indtil videre er det "business as usual" her i Vinskuret - jeg har stadig travlt med vinsmagning og events, og jeg får jo Duedagen med, hvor folk kan gøre en god handel her, fortæller John Bruce.

Om der rykker en ny butik ind på Vestergade 8 ved John Bruce ikke endnu.

- Det vil være godt, hvis der kommer en ny butik. Men jeg har ikke hørt noget endnu, siger vinhandleren, der lejer sine butikslokaler.

Vinskuret åbnede i Ejstrupholm tilbage i maj 2015, så det blev altså til fire år i Ejstrupholm for John Bruce som forretningsdrivende. Privat bor han i Brande.

Oprindeligt stammer John Bruce fra England, men han flyttede til Danmark i 2005, og han har tidligere arbejdet for blandt andet Piaf vinhandel i Silkeborg.

For Ejstrupholm som handelsby er det et tab at miste Vinskuret, og det er den tredje markante butikslukning i løbet af det seneste års tid. Byen mistede i december 2018 sin Dagli' Brugs, der måtte lukke på grund af svigtende omsætning, og i juli 2018 lukkede tøjbutikken Ayoe's. Men byen har stadig sin Spar-købmand og flere kendte specialbutikker.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce