Annonce
Den lille Avis

Kirkekulturmedarbejder stopper

Lisbet Kiel Nielsen stopper som kirkekulturmedarbejder i december. Arkivfoto: Peter Hald
Lisbet Kiel Nielsen fra Nørre Snede går på efterløn, og der skal findes en ny kirkekulturmedarbejder.
Annonce

Nr. Snede/Hampen: Efter 13 år på posten som kirkekulturmedarbejder siger Lisbet Kiel Nielsen fra Nørre Snede snart farvel til stillingen, og jagten på hendes afløser er gået ind.

Den snart 63-årige Lisbet Kiel Nielsen går på efterløn fra årsskiftet, men stopper reelt i december på grund af ferie, så jobbet er slået op som ledigt fra 1. december.

- Jeg skal nok finde på noget at lave. Vi har fået ni børnebørn i løbet af de seneste seks år, lyder det fra Lisbet Kiel Nielsen, der er gift med Nørre Snedes sognepræst Arne Kiel Nielsen.


Jeg skal nok finde på noget at lave. Vi har fået ni børnebørn i løbet af de seneste seks år, lyder det fra Lisbet Kiel Nielsen

Lisbet Kiel Nielsen, kirkekulturmedarbejder


Stillingen som kirkekulturmedarbejder er ganske omfattende og i Nørre Snede-Hampen sogne er det et fuldtidsjob.

Annonce

Børn og unge-arbejde

Et af de største arbejdsområder er børne- og ungdomsarbejdet. En kirkekulturmedarbejder er således ansvarlig for planlægning og gennemførelse af minikonfirmand-undervisningen i samarbejde med præsten og deltager i arbejdet i kirkens børneklub sammen med frivillige.

Der er også babysalmesang  og børnesalmesang i samarbejde med organisten og flere andre lignende opgaver. Og for Nørre Snede gør det sig gældende, at der er oprettet sorg-grupper for børn.

Kommunikation hører ligeledes med til jobbet: Intranet med kalender og hjemmeside, sociale medier, sognenyt, annoncering, plakater og flyers med mere, fremgår det.

Ifølge Lisbet Kiel Nielsen er der allerede flere ansøgere til jobbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce