Annonce
Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Biograf-ægteparret fra Klovborg, Tineke og Steen Rasmussen, er klar til at åbne Klovborg Kino igen. Det sker 6. maj. Billedet er fra sidste år, så filmen Fremad er ikkepå plakaten længere. Arkivfoto: Peter Hald
Biografen i Klovborg slår dørene op den 6. maj.

Klovborg: Den 6. maj starter filmfremviseren i Klovborg Kino igen. Biografen genåbner torsdag 6. maj med en hel stribe film på programmet.

Det er stadig Steen Rasmussen og hustruen Tineke, der ejer og driver biografen, og det har de gjort nu i snart mange år. Faktisk kan Klovborg Kino næste år fejre 25 års jubilæum.

En overgang havde parret overvejet at sælge biografen eller overdrage den til en forpagter, men den plan er nu skrinlagt:

- Vi har det godt med det, vi laver. Det er en god form for beskæftigelse, siger Steen Rasmussen, som glæder sig til at slå dørene op for publikum igen.

Han oplyser, at biografen har klaret sig godt, selvom det har været atypiske tider. Klovborg Kino er et aktieselskab, som drives på almindelige forretningsmæssige vilkår, og der er seks ansatte medarbejdere.

Fem film

På genåbnings-programmet 6. maj er blandt andet den danske film "Lille Sommerfugl", der handler om den stædige landmand og svineavler Ernst (spillet af Jesper Christensen) og hustruen Louise, der skal holde guldbryllup i det lokale forsamlingshus med dansktop-musik og kinddans. Men under idyllen lurer en hemmelighed.

De andre film på det nye filmprogram er "Retfærdighedens Ryttere", animationsfilmen "Operation Nordpolen", den amerikanske film "Promising Young Woman" og dramaet "Minari" om en koreansk familie, der driver en gård i 80'erne Arkansas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Den lille Avis

Elev-tegninger i tidligere brugs

Den lille Avis

SuperBrugs øgede overskuddet

Annonce